Sevgilisiyle Uyuşturucu Satıcısını Evde Çıplak Bastı!

TAKİP ET

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ismi açıklanmayan bir kişi İngiliz sevgilisini uyuşturucu satıcısı ile evde çıplak halde basınca saldırıya geçti.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ismi açıklanmayan bir kişi İngiliz sevgilisini uyuşturucu satıcısı ile evde çıplak halde basınca saldırıya geçti. 

Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçtiğimi günlerde Fatih Zeybek isimli uyuşturucu satıcısı 18 yaşındaki İngiliz bir genç kızı uyuşturucu satmak için eve götürdü. Bunun ardından İngiliz kızın sevgilisinin durumu öğrenmesi ile birlikte yanına arkadaşlarını alarak uyuşturucu satıcısının evini bastı. 

Akşam saatlerde Fatih Zeybek'in evine giden öfkeli sevgili eve girdiği zaman sevgilisi ile uyuşturucu satıcısını çıplak halde buldu. Görüntü karşısında kavga çıktı. Bunun ardından tartışma zaman içerisinde kavgaya dönüştü. Zeybek yaşadıkları karşısında evde bulunan satırla saldırırken aynı zamanda karşı tarafında sopayla karşılık vermesi dikkat çekti. 

SATIR VE SOPALARLA BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Kavganın satır ve sopalarla birlikte şiddetlenmesinin ardından korku dolu anlar yaşandı. Bunun ardından evi basan sevgili satırla yüzünden yararlandı. Uyuşturucu satıcısı ise sopalarla çıkan kavganın ardından başından yaralandı. Arkadaşlarını toplayarak gelen öfkeli sevgili arabayla olay yerinden kavga sonrasında ayrıldı. Etraftan gelen ihbarlar sonrasında Fatih Zeybek'in evine jandarma ekipleri ve sağlık ekipleri geldi. Jandarmaya verdiği ifade sırasında saldırının birden tanımadığı kişiler tarafından çöp döktüğü sırada gerçekleştiğini öğrendi. Acil serviste taraflar yeniden karşılaştı. Bunun ardından konu hakkında soruşturma başlatıldı. Uyuşturucu satıcısı ise jandarmaya tüm uyuşturucunun yerini söyleyerek itirafta bulundu. 

uyuşturucu satıcısı antalya manavgat sevgilisiyle bastı