Sevgilisiyle tartıştı, arabasının içinde intihar etti

TAKİP ET

Şişli'de yaşanan olayda 26 yaşındaki engelli genç Ergün Yıldırım, 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle tartışma yaşadı. Aracıyla kız arkadaşının evinin önüne gelen genç, tartışmadan sonra otomabilin içerisinde silahla kendini kafasından vurdu. Olay kamera kayıtlarına yansırken yaralı genç 5 sonra hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz perşembe günü öğlen saatlerinde Şişli Gülbahar Mahallesi’nde yaşandı. Öne sürülen iddialara göre yaklaşık 6 yıldır Gözde adlı kız arkadaşıyla birlikte olan 26 yaşındaki yüzde 66 engelli raporu olan Ergün Yıldırım, sevgilisiyle tartışma yaşadı. Tartışma sonunda genç kız, Yıldırım’dan ayrılmak istediğini söyledi. Bunun ardından Yıldırım, aracına binerek genç kızın evine geldi. Burada telefonla kızı arayarak, dışarıya çıkmasını söyledi. Kız arkadaşı araca gelince tartışma devam etti.

SEVGİLİSİYLE TARTIŞIP BAŞINA ATEŞ ETTİ

Tartışmanın sonunda genç kız arabadan inip evinin yolunu tuttuğu esnada Yıldırım, aracın içerisindeki silahını çıkarıp kendini kafasından vurdu. Sesi duyan genç kız ile binaya girmek üzere olan bir kadın olayı görerek araca doğru koştular. Kadınların durumu polis ve sağlık ekiplerine ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı gence ilk müdahalelerini yaptıktan sonra ambulansla Kağıthane Çağlayan’daki özel bir hastanede tedavi altına alındı.

5 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Yaralı genç hastanede 5 gün boyunca yaşam savaşı verdikten sonra 5. Günün ardından hayatını kaybetti.

 

İntihar İstanbul Genç