Sevgilisiyle Kavga Eden 18 Yaşındaki Genç Kız Evi Yaktı

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ta sevgilisiyle tartışan 18 yaşındaki genç kız birlikte yaşadıkları Evi ateşe verdi. Evin içerisinde alevlerin yükselmesiyle Dumandan etkilenen kadını itfaiye ekipleri son anda çıkardı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesi Trabzon Caddesi üzerinde yer alan Seyhan Apartmanı'nın 5. katında Gece saatlerinde meydana gelen olayda adına alınan bilgiye göre cadde üzerinde yürüyen vatandaşlar partmandan Dumanlar çıktığını fark ederek durumu İtfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis ve itfaiye ekibi yoğundum onu fark ederek zaman kaybı yaşanmaması için yan dairenin balkondan içeri girdi. Itfaiye ekiplerinin yaptığı kontrolde içeride baygın halde bulunan kadının dışarıya çıkarıldığı öğrenildi. Itfaiye ekipleri yangını söndürürken olay yerinde hazır bekleyen 112 sağlık ekipleri kadına ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

SEVGİLİSİNE KIZDI EVİ YAKTI

Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleden sonra kendine gelen 18 yaşındaki D.T, Bu sırada kendisini görüntüleyen İhlas Haber Ajansı muhabirine, “Bir cam kırılsın hapis cezası verir savcı. Kadına şiddete gelince hiçbir şey yapmazlar. İmam nikahlıyız diye. Gelsin bizi dövsün buralarda gezsin sırf biz imam nikahlıyız diye bir şey yapmıyorlar. Küfür etmek istemiyorum. Adalet yok, şans yok bir şey yok. Bak seyircilerde burada” diye konuştu.

EVİNİ YAKAN SEVGİLİSİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Hastaneye kaldırılan genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken F.Ö. evini yakan sevgilisi D.T’den şikayetçi oldu. Hastanede işlemleri tamamlandıktan sonra emniyete sevk edilen genç kız aynı evde birlikte yaşadığı sevgilisi ile tartıştıklarını tartışma sonrası sevgilisinin evden gittiğini Ona sinirlendi için kapısını kilitleyerek tarihi Çakmak ile yaptığını söyledi. Genç kız hakkında genel güvenliği tehlikeye sokmak suçlamasıyla işlem başlatıldı.

kahramanmaraş son dakika genç kız son dakika haberi