Sevgilisini Sokak Ortasında Öldüren Gençten Dehşet Savunma! 'Korkutmak İstedim Tüfek Ateş Aldı!

TAKİP ET

İstanbul'da bir genç barışma teklifini kabul etmeyen eski kız arkadaşı lise öğrencisi Cansu Çaptı'yı, sokak ortasında acımasızca öldürmüştü. Sokağın ortasında tüfekle karnından vurduğu kız arkadaşının ölümünün ardından henüz 17 yaşında olan Ali K. kendini 'Korkutmak istedim, tüfek ateş aldı' diyerek savundu ve tüm suçu tüfeğin üzerine attı.

İstanbul’da bir genç barışma teklifini kabul etmeyen eski kız arkadaşı lise öğrencisi Cansu Çaptı’yı, sokak ortasında acımasızca öldürmüştü. Sokağın ortasında tüfekle karnından vurduğu kız arkadaşının ölümünün ardından henüz 17 yaşında olan Ali K. kendini ‘Korkutmak istedim, tüfek ateş aldı’ diyerek savundu ve tüm suçu tüfeğin üzerine attı.

Barışmak istediği eski kız arkadaşı barışma teklifini kabul etmeyince sokak ortasında elindeki pompalı tüfekle genç kızı acımasızca vuran 17 yaşındaki Ali K. bugün Bakırköy 2’inci Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmasında kendini savundu. Henüz 27 yaşında olan Ali K. savunmasında suçsuz olduğunu atarak tüm suçu tüfeğe attı.

17 yaşındaki Ali K. sokak ortasında pompalı tüfekle öldürdüğü Cansu Çaptı ile ilgili çıkarıldığı mahkemede savunmasını yaptı. "Evlenecektik. Kendi aramızda yüzük takmıştık. Ailesi de biliyordu. Ben bir ara Cansu Çaptı'yı İbrahim isimli biriyle parkta öpüşürken görmüştüm. Buna rağmen kızmadım. Söz yüzüğünü alıp ayrıldım.” dedi.

‘CANSUYU ÖLDÜRMEK İSTEMEDİM’

17 yaşında olan Ali K. tüfeği ormanda bulduğunu söyledi. Ailesi ile tartıştığı için Sevgi Ormanı’nda sabahladığını söyleyen genç, plakasını görmediği bir aracın ormana siyah poşet içinde bir şey attıpını gördüğünü poşetin yanına gidip poşeti açtığında erkek pantolonuna sarılı olan bir tüfek gördüğünü belirtti. tüfeği önce polise teslim etmeyi düşündüğünü söyleyen 17 yaşındaki genç, daha sonra eski kız arkadaşı Cansu’nun iş yerinin o yol güzargahında olduğunu ve o tarafa gidip Cansu’yu gördüğünde ‘Cansu’ diye seslenerek tüfeği genç kıza doğrulttuğunu amacının sadece korkutmak olduğunu ancak Cansu’nun kendisine döner dönmez tüfeğin aniden ateş aldığını kendisinin asla Cansu’yu öldürmek istemediğini söyledi.

 

liseli sevgilisini sokak ortasında vurdu sokak ortasında öldürülen genç genç kızı tüfekle vurdu pompalı tüfek kızı öldüren gençten savunma dehşet veren savunma