Sevgilisini öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi'nin ilk ifadesi ortaya çıktı

TAKİP ET

İstanbul'da eski sevgilisi olan Semih Sevim'i öldüren şarkıcı ve model Seçil Çiftçi, rahatsız ettiğini öne sürdüğü Semih Sevim'i, kafasına önce sopa ile vurduğunu ardından külotlu çorap ile boğazını sıkarak öldürdüğünü ifade etti. 

İstanbul Sancaktepe’de meydana gelen olayda, mantar toplayan bir kişinin, ormanlık alanda elleri ve ayakları bağlı halde bir erkek cesedi bulmasının ardından polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatmıştı. 

Emniyette ifade veren Çiftçi, "Ben Semih’i 2018 yılından beri tanıyorum. Bir arkadaş aracılığı ile tanıştım. Sonra aramız bozuldu ve kendisinden ayrıldım. Beni rahatsız etmeye başladı. Daha önce kapıma dayandığı zamanlar oldu. Semih, ilk geldiğinde elinde çiçek vardı. İçeri girmek istedi. Kabul etmedim. Korktum. Beni rahatsız etmemesini söyledim. O anları da cep telefonu ile çektim. Kendisine git yoksa polisi arayacağım dedim. Gitti. Daha önce ondan şikayetçi olmuştum. Hatta bir keresinde uzaklaştırma kararı alınmıştı. 28 Aralık günüydü. Kendisi o tartışmanın ardından benimle konuşmak istedi. Ben de çağırdım 'gel konuşalım' dedim. Alkollüydüm. Olayın gerçekleştiği Şişli’deki evime geldi" ifadelerini kullandı. 

Sevim'in kendisini tehdit ettiğini ifade eden Çiftçi, boğuştuklarını anlatarak, "Tekmeyle üzerimden attım. Elime geçen bir sopayla kafasına vurdum. Külotlu çorabı boğazına sardım ve sıkıca çektim. Boğarak öldürdüm. Yere yığıldı hareketsiz kaldı. Delil bırakmamak için cep telefonunu kırdım ve kimlik kartını parça parça ettim. Onları attım. Oraları temizledim. Ceset mutfağın girişindeydi. O şokla bunları yaptım. Babamı aradım gelmesini istedim” şeklinde konuştu. 

Babası C.Ç.’nin bir sürenin ardından yanına geldiğini ifade den Çiftçi, “Babam içeri girdi. Cesedi görünce ‘Sen ne yaptın kızım, kim bu?’ dedi. Ben de anlattım kendisine. Cesedi battaniyeye sardık. Gece 01.30 civarıydı. Asansörle aşağı indirip babamın arabasının bagajına koyduk. Daha önce gittiğim Şile tarafına gittik. Ormanlık alana geldiğimizden onu sardığımız battaniyeden çıkartıp attık. Salonda cesedi görünce kızım ne yaptın kim bu ne oldu diye sordum. Olanları anlattı. Ben de babalık duygularıyla hareket ettim. Cesedi battaniyeye sarıp, götürüp ormanlık alana attık. Sonra da o eve gitmedik. Tekirdağ’a gittik. Battaniyeyi de Tekirdağ’da bir yere attık. İzi bulunmasın diye” ifadelerine yer verdi. 

Sevim’in ailesince Jandarma’ya iletilen mesajda Çiftçi Sevim’e küfür ederek, “50 yılı göze aldım. Seni öldüreceğim. Paşa paşa da cezasını çekerim” dedi. Sevim ise, “Tamam geliyorum 2-3 güne yanına” ifadelerini kullanmış. 

İstanbul cinayet ifade