Sevgilisini Öldürdü, Savunmasında 'Üzerine Düştüm' Dedi

TAKİP ET

İzmir'de bir süredir birlikte yaşadığı sevgilisini bıçaklayarak öldüren adam savunması sırasında sevgilisinin üzerine düştüğünü ve kazanın bu sebeple yaşandığını dile getirdi.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde korkunç bir cinayet meydana geldi. Funda Turan isimli kadın sevgilisi olan Tanju Madanoğlu tarafından bıçaklanarak öldürdü. Ardından zanlı olduğu iddia edilen sevgili tutuklandı. Kasten adam öldürme suçundan dolayı yargılanan sanığın hapis cezasına çarptırılması istenmişti. Mahkemede verdiği savunmasında ilginç ifadeler kullanması dikkat çekti. 

 2017 yılının Aralık ayında gerçekleştirilen cinayet sonrasında soruşturma başlatıldı. 40 yaşındaki Funda Turan kendisinden yaşça küçük olan sevgilisi Tanju Madanoğlu ile henüz nedeni anlaşılamayan bir durumdan dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından sevgilisi tarafından bıçakla yaralanan Madanoğlu kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine eve ağlık ekipleri geldi ve ilk müdahalenin ardından hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. 

ÜZERİNE DÜŞTÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

İzmir 9. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ardından öldürülen kadının ailesi ve avukatları da duruşmaya katıldı. Sanık yeniden kendisini savunma maçlı bir ifade verdi. 

Yapmış olduğu savunmada elinde bıçak olduğu sırada tartıştıklarını ve o anki panikle sevgilisinin üzerine düşerek yaraladığını anlattı. Savcılık tarafından kasten adam öldürme suçundan dolayı cezalandırılması istendi. Savcılık tarafından verilen mütalaa karşısında sanık avukatı savunma yapmak için süre istedi. Bunun için hakim tarafından duruşmanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildi. 

cinayet sevgili savuna