Sevgilisini Delik Deşik Edip Yaptığı Savunmayla 'Pes' Dedirtti

TAKİP ET

Çalıştığı yere giderek kız arkadaşını 44 yerinden bıçaklayarak delik deşik eden adamın yaptığı savunma büyük şaşkınlığa sebep oldu.

Ankara'da yaşayan genç bir adam bir süredir markette çalışan kız arkadaşının çalıştığı marketi bastı. Market çalışanlarının gözü önünde tartışan ikiliden genç adam cebinden çıkardığı bıçak ile birlikte sevgilisini bıçaklamaya başladı. O anda kimse duruma müdahale edemedi. Genç kadını tam 44 yerinden bıçakladığı öğrenildi. Polis tarafından gözaltına alındıktan sonra sorgusunda kıskandığı için öldürdüğünü söylemesi büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

Canoğul Y. isimli bir genç adam bir süredir kız arkadaşı olan Gülseren Y. ile sorunlar yaşıyordu. İkili sorunlarını bir türlü aşamadı. Dün akşam saatlerinde marketi basan genç adam kız arkadaşı ile herkesin gözü önünde kavga etmeye başladı. Kavganın alevlenmesinin ardından yanında getirdiği bıçak ile kız arkadaşını adeta delik deşik etti. 

KIZ ARKADAŞINI DELİK DEŞİK ETTİ

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir markette meydana gelen olayda şarküteri bölümünde görevli olan kız arkadaşını bulan genç adam yaşadıkları sorunları dile getirmeye başladı. Bunun üzerine ikili arasında ciddi tartışmalar meydana geldi. 

Tartışmanın ilerlemesinin ardından herkesin gözü önünde kız arkadaşını 44 yerinden bıçakladı. Olay yerine hemen sağlık ekipleri ve polis ekipleri çağrıldı. Ancak genç kadının hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Cani sevgili ise polis tarafından gözaltına alındı. Cinayeti neden işlediği sorulduğu zaman ise 'Kız arkadaşım ile 10 ay önce tanıştık ve yakınlaştık. Ama onu çok kıskanıyordum. Bu yüzden onu kıskandım ve öldürdüm ifadelerini kullanması büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

ankara cinayet kıskançlık