Sevgilisini Benzin Döküp Canice Yaktı!

TAKİP ET

Bursa'da yaşanan bir olay sonrasında tartışan sevgililerden Ümit Varol kız arkadaşının üzerine benzin dökerek vahşi şekilde öldürdü.

Bursa'da yaşanan bir olay sonrasında tartışan sevgililerden Ümit Varol kız arkadaşının üzerine benzin dökerek vahşi şekilde öldürdü. 

Bursa'da iki sevgili arasında yaşanan kavganın büyümesinin ardından korkunç bir cinayetin yaşanması son derece dikkat çekti. Ümit Varol isimli şahı sevgilisi olan Şengül Vatansever ile araba içerisinde bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesinin ardından sevgilisinin üzerine benzin dökerek yakan vahşi sevgili kız arkadaşını feci şekilde öldürdü. Olay sırasında benzinin ve ateşin sıçraması sebebiyle kendisinin de yaralandığı öğrenildi. 

Ümit Varol bir süre hastanede yanık tedavisi gördü. Tedavisinin tamamlanmasının ardından çıkarılmış olduğu mahkemede yargılanarak ceza evine gönderilmesine karar verildi. Cinayeti canavarca hislerle eziyet çektirerek öldürdüğü mahkeme tarafından belirlendi. 

SEVGİLİSİNİ BENZİNLE KORKUNÇ ŞEKİLDE YAKTI

Çıkarıldığı mahkemece yaptığı savunmasında cinayeti anlattı. Kan donduran ifadesinde sevgilisinin kızını okula bıraktıktan sonra konuşmak için bölgede bulunan ormanlık bir alana gittiklerini anlattı. Bir süre sonra çıkan tartışmanın ardından sorunu çözemedikleri için kavga etmeye başladıklarını ifade etti. Kavgayla birlikte ikilinin birbirlerine sinirlenerek arabanın bagajında bulunan yakıt bidonunu kendi üzerlerine döktüklerini anlatması büyük şaşkınlığa sebep oldu. Sinirlerine hakim olamayan cani sevgili çakmağı ateşleyerek sevgilisini yaktığını anlattı. Ancak sonrasında hastaneye gitmek istediğini sevgilisinin ise kendisine engel olduğunu anlattı. Sevgilisini indirdikten sonra ise ölmek için kaza yapmaya çalıştığını ancak başarılı olamayınca ambulansı arayarak beklemeye başladığını anlattı. Tutuklanan cani sevgili cezaevine gönderildi. 

sevgilisini yaktı bursa vahşi cinayet