Sevgilisinden Ayrılmak İstediği İçin Başına Gelmeyen Kalmadı!

TAKİP ET

İstanbul'da genç bir kadın sevgilisinden ayrılmak istediği için 9 gün boyunca adeta kabusu yaşadı. Sevgilisi tarafından tecavüze uğrayıp defalarca darp edildi.

İstanbul'da yaşayan ve yaklaşık bir buçuk yıldır beraber olduğu sevgilisinden ayrılmak isteyen 28 yaşındaki genç kadın büyük bir şok yaşadı. Sevgilisi olan Mehmet Halit S. tarafından ayrılmak istediğini söylediği için tam olarak 9 gün boyunca esir tutuldu. 9 gün boyunca sevgilisini kendisinden ayrılmamak için bir evde rehin olarak tuttu. 

Bu süreç içerisinde sevgilisinden kurtulamayan genç kız adeta dehşeti yaşadı. 9 günün sonunda ise kendi çabaları ile kaçmayı başardı. 9 günün ardından kaçan genç kız sevgilisinden şikayetçi olarak polise başvurdu. 

ATTIĞI MESAJLAR DELİL OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ

Polis tarafından başlatılan soruşturmanın ardından şüpheli tutuklandı. Cumhuriyet Başsavcılığı bu konuda bir iddianame hazırladı. Genç kadın kolluk kuvvetlerine başvurdu. Genç kadın bu süreç içerisinde kendisine atılan uygunsuz mesajları polise göstererek delil olarak gösterdi. 

Şüpheli kendisi üzerine atılan suçları kabul etmedi. Ancak savcılık tarafından şüphelinin yargılanmasına karar verildi. Tutuklu olarak yargılanan Mehmet Halil S. isimli adamın yakın zamanda İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanacağı öğrenildi. Genç kadının sadece ayrılmak istediği için bir buçuk yıldır birlikte olduğu sevgilisi tarafından 9 gün boyunca bir eve kapatıldığı, tecavüze uğradığı ve ardından da defalarca darp edildiği öğrenildi. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

istanbul darp tecavüz