Sevgilisi tarafından dövülerek öldürülen Esra Asena Temir'in annesi adalet istiyor

TAKİP ET

Mersin'de vahim bir olay yaşandı: Sevgilisi tarafından darbedilen ve beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden Esra Asena Temir'in annesi Asiye Temir, şüphelinin en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyor. "Kızım sevgisinin kurbanı oldu. İçim yanıyor" diyen Asiye Temir, adaletin yerini bulmasını istiyor.

Bu trajik olay, 29 Haziran tarihinde meydana geldi. İnşaat şirketi sahibi olan Mustafa Bangiz, iddiaya göre Toroslar ilçesindeki evine gelerek 1 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Esra Asena Temir ile gezmeye çıktı. Ancak araçta henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Mustafa Bangiz, sevgilisini darp etmeye başladı. Esra Asena Temir, kafa ve vücudunun çeşitli yerlerinden darbe alarak ağır yaralandı ve Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ne yazık ki, beyin kanaması geçiren Temir tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan Mustafa Bangiz, gözaltına alındı ve tutuklandı. Esra Asena Temir'in cenazesi ise otopsi sonrası Akbelen Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.

Anne Asiye Temir, şüphelinin geçen yıl kızıyla tanıştığını ve arkadaş olduklarını belirtiyor. Ancak Asiye Temir, kızının ona "Anne, iyi biriyle tanıştım ve beni çok seviyor" dediğinde dikkatli olmasını söylemiş. Olay günü evde birlikte olduklarını, herhangi bir tartışma yaşanmadığını ve kızının gece Mustafa Bangiz ile birlikte dışarı çıktığını anlatıyor. Asiye Temir, kızını aradığında cevap alamadığını ve sonunda hastanede olduklarını öğrendiğini dile getiriyor. Doktorların, kızının başına çok sayıda darbe aldığını ve beyin kanaması geçirerek öldüğünü söylediğini belirtiyor. Asiye Temir, "Yavrumu darbederek öldürdü. Başından aldığı darbe en ağırdı" diye konuşuyor.

Asiye Temir, kızının sevgisinin kurbanı olduğunu vurgulayarak "Şikayetçiyim, onun içeride kalmasını istemiyorum. Benim kızım gitti, başka annelerin çocukları da gitmesin. İçim yanıyor, başka annelerin yanmasını istemiyorum" ifadelerini kullanıyor.

Mersin adalet ölüm haberi cinayet