Sesleri Duyup Uyanınca Karısıyla Kardeşini Yatakta Yakaladı

TAKİP ET

Rusya'da yaşanan olayda sesleri duyan adam yan odaya gittiği zaman karısı ile öz kardeşini yatakta yakaladı. Ardından kurşun yağdırmaya başladı.

Rusya'da yaşanan olayda sesleri duyan adam yan odaya gittiği zaman karısı ile öz kardeşini yatakta yakaladı. Ardından kurşun yağdırmaya başladı. 

Rusya'da ilginç bir olay meydana geldi. Ufa şehrinde yaşanan olay sonrasında Kirkunov isimli bir adam gece birtakım seslerle uyandı. Yatağa baktığı zaman ise karısını yanında göremedi. Bunun üzerine merak ederek yan odaya gittiği zaman korkunç bir olayla karşılaştı. Karısı ile evde kalan kardeşinin cinsel ilişkiye girdiğini görünce büyük şaşkınlık yaşadı. 

Aile yemeği yedikten sonra herkesin yatmak üzere odalarına çekildiğini ifade eden adam gece yarısı uyandıktan kısa bir süre sonra bazı sesler duymaya başladığını ve karısının da yanında olmadığını belirtti. Yan odaya gittiği zaman ise büyük şaşkınlık yaşadı. 

SİNİRLE KURŞUN YAĞDIRDI

Odanın kapısını açtıktan sonra ise yatakta karısı ile erkek kardeşini gördü. Evde bulunan otomatik silaha yönelen adam gece vakti dehşet saçtı. Önce silahı kardeşine yönelttikten sonra ateş açtı. O sırada kaçmaya çalışan karısını hedef aldı. Sonrasında ortalığın adeta kan gölüne döndüğü belirlendi. Kardeşini ve karısını öldürdükten sonra olayı kendisi ihbar etti. Olay yerine polis ekiplerini çağırdığı zaman cinayet silahı yerde duruyordu. Yargılanmaya başlanan adamın iki cinayet üzerinden yargılamasının yapılması bekleniyor. Bunun üzerine konu hakkında açılan soruşturmanın hala devam ettiği öğrenildi. 

rusya yasak ilişki cinayet