Servis Şoförü ve Karısından Mide Bulandıran Ortaklık! Anaokulu Çocuklarına Cinsel Tacizde Bulunmuşlar

TAKİP ET

İstanbul Küçükçekmece'de karı koca oldukları belirlenen servis şoförü ve servisin hostesi 4 yaşındaki anaokulu öğrencisi ÖD.B'ye cinse tacizde bulundu. 4 yaşındaki küçük kızın yaşananları ailesine anlatmasıyla mide bulandıran olay gün yüzüne çıkarken karı koca hakkında cinsel istismar suçundan dava açıldı.

İstanbul Küçükçekmece’de karı koca oldukları belirlenen servis şoförü ve servisin hostesi 4 yaşındaki anaokulu öğrencisi ÖD.B’ye cinse tacizde bulundu. 4 yaşındaki küçük kızın yaşananları ailesine anlatmasıyla mide bulandıran olay gün yüzüne çıkarken karı koca hakkında cinsel istismar suçundan dava açıldı.

Alınan bilgilere göre, İstanbul Küçükçekmece’de servis şoförlüğü yapan 44 yaşındaki E.A ve karısı servis hostesliği yapan 39 yaşındaki N.A’nın 4 yaşındaki Ö.D.B’ye cinsel tacizde bulundukları iddiasıyla duruşmaya çıkarıldı. Duruşmaya katılan küçük kızın babası kızının asla yalan söylemeyeceğini ve sanıklarla uzlaşmayı asla kabul etmediğini söyleyerek mahkemede şikayetçi olduğunu bir kez daha yineledi.

‘HEP YAPIYOR’

Küçük kızın annesinin mahkemede verdiği ifadede ise okul dönüşünde servisten indikten sonra kızının halinde bir değişiklik fark ettiğini ve kendi kendine bir şeyler mırıldandığını duyduğunu söyledi. ‘Servis abla yokken servis amcadan korkuyorum’ diyen küçük kızının ‘Hep yapıyor’ gibi tuhaf kelimeler kullandığını söyleyen anne, olay sonrasında kızının psikolojisinin değiştiğini ve sanıklardan şikayetçi olduğunu söyledi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Daha önce ifadesine başvurulan 4 yaşındaki Ö.D.B mahkemede verdiği ifadelerde eksik beyanlarda bulundu. Daha önce ifadesinde servis şoförünün göbeğini ve özel bölgelerini okşadığını söyleyen 4 yaşındaki küçük kız mahkemede verdiği ifade de ise servis şoförünün sadece kolunu okşadığını söyledi. Kızın babası ise kızına psikolojik destekte bulunulduğunu bu sebepten yaşadıklarını unutmuş olabileceğini söyledi. Mahkeme duruşma tarihini erteledi.

 

İstanbul Küçükçekmece Servis şoförü Karısı Anaokulu Cinsel taciz