Servis Minibüsünde Epilepsi Nöbeti Geçiren Çocuk Hayatını Kaybetti!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da bir Kur'an Kursu'nun servis minibüsünde epilepsi nöbeti geçirerek bayılan 5 yaşındaki Sami Çiçek aşırı sıcak ve havasızlıktan hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’da bir Kur’an Kursu’nun servis minibüsünde epilepsi nöbeti geçirerek bayılan 5 yaşındaki Sami Çiçek aşırı sıcak ve havasızlıktan hayatını kaybetti.

Olay, dün öğleden sonra merkez Karaköprü ilçesi Çankaya Mahallesi’nde yaşandı. Gelen bilgilere göre yaz Kur’an Kursuna minibüs ile gönderilen epilepsi hastası 5 yaşındaki Sami Çiçek, minibüste fenalaşarak yere yığıldı. Kursa geldikten sonra aracı durduran ve çocuğu fark etmeyen servis şoförü aracı park ederek kapılarını kilitledi. Aradan bir süre geçtikten sonra servisin başına gelen şoför Mustafa A. arka koltukta baygın şekilde yatan 5 yaşındaki Sami Çiçek’i fark ederek çocuğu hemen hastaneye götürdü. Hastaneye kaldırılan çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çocuğun ölümünü duyan yakınları gözyaşlarına boğuldu.5 yaşındaki çocuğun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Yaşanan olayla ilgili polis soruşturma başlatırken servis şoförü Mustafa A. ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. 

 

şanlıurfa servis kuran kursu epilepsi nöbet nöbet geçiren çocuk