Seri Tecavüz Dehşeti! Aralarında Çocuklarında Olduğu 40 Kişiye Tecavüz Eden Sapık Yakalandı

TAKİP ET

Fransa'da kabus haline gelen ve yüzüne maske takarak avlarının peşine düşen 57 yaşındaki sapık 1996 yılından bu yana her yerde aranıyordu. Tam 40 tecavüz vakasından aranan 3 çocuk babası sapığın sonunda yakalandığı öğrenildi.

Fransa’da kabus haline gelen ve yüzüne maske takarak avlarının peşine düşen 57 yaşındaki sapık 1996 yılından bu yana her yerde aranıyordu. Tam 40 tecavüz vakasından aranan 3 çocuk babası sapığın sonunda yakalandığı öğrenildi. 

57 yaşında 3 çocuk babası olan Dino Scala isimli adam 1996 yılından bu yana polis tarafından tan 40 tecavüz suçunun şüphelisi olarak aranıyordu. 30 yıldır süren kovalamaca sona erdi ve Dino Scala isimli sapığın Fransa-Belçika sınırında polis tarafından yakalandığı öğrenildi.

SERİ TECAVÜZCÜ 

Kuzey Fransa’da Belçika sınırına yakın bir yerde oturduğu belirlenen 57 yaşındaki sapık adamın polise yakalanmasının ardından 1996 yılından itibaren işlediği tüm suçları itiraf ettiği öğrenildi. Sapık adamın saldırılarına maruz kalan kişilerin sayısının 40’ı bulduğu belirlenirken şahsın Fransa’nın gördüğü en büyük seri tecavüzcülerden biri olduğu belirlendi. 

KURBANLARI ARASINDA 13 YAŞINDA BİR ÇOCUKTA VAR

1996 yılından bu yana kendine kurban seçtiği kişilere ormanlık bir alanda tecavüz eden ve seçtiği kurbanlarını aynı yöntemleri kullanarak avlayan sapığın kurbanlarının yanına arkadan yaklaştığı ve her zaman maske taktığı öğrenildi. Saldırı için sabah erken saatleri çeken sapık adamın kurbanları arasında 13 yaşında olan bir çocuğunda olduğu belirlendi. 

30 YILDIR HER YERDE ARANIYORDU

1996 yılından bu yana polis tarafından her yerde aranan sapık adam hakkında yine ilk olarak 1996 yılında 19 kadın ve çocuğa tecavüz ettiği iddiasıyla dava açılmış fakat sapık adam o günden beri yakalanamamıştı. Dino Scala isimli adam 30 yılın ardından polis tarafından yakalanarak gerçekleştirdiği tüm saldırıları itiraf ettiği öğrenildi.

 

Dünya haberleri Fransa Belçika Tecavüz 40 Kadına tecavüz Sapık Seri tecavüz 30 Yıl