Seren Serengil kiminle evleniyor? Müjdeli haberi yaptığı paylaşımla duyurdu

TAKİP ET

Son günlerde yaşadığı sağlık problemleriyle gündeme gelen sunucu Seren Serengil, durumunun ciddiyetini 'Böyle giderse yaza çıkamam' sözleriyle anlatmıştı.

Son günlerde yaşadığı sağlık problemleriyle gündeme gelen sunucu Seren Serengil, durumunun ciddiyetini 'Böyle giderse yaza çıkamam' sözleriyle anlatmıştı. Yaşadığı sağlık sorunlarıyla hayranlarını üzen Serengil, son yaptığı paylaşımda ise bombayı patlattı ve yakın arkadaşı Mustafa Rahman Tohma ile evleneceğini duyurdu.

Sürpriz Evlilik Haberi

Son dönemde yaşadığı sağlık problemleriyle gündeme gelen Seren Serengil, geçirdiği bağırsak ameliyatının ardından 46 kiloya kadar düşmüştü. Sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla aldığı sürpriz evlilik kararını duyuran ünlü sunucu, yakın arkadaşı Mustafa Rahman Tohma ile dünyaevine girecek. 


'Sevgili Bile Olmadan Evlenme Teklifine Evet Dedim'

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla güzel haberi sevenlerine duyuran Seren Serengil, 'İlk defa ezber bozdum. Sevgili olmadan, eli elime bile değmeden evlenme teklifine evet dedim' ifadelerine yer verdi. Serengil'in yaptığı bu paylaşımın ardından Mustafa Rahman Tohma'dan da bir paylaşım geldi. Tohma, 'Bir kişide hem aşkı hem de arkadaşlığı bulmak' sözleriyle evlilik haberini duyurdu. 


Beşinci Kez Nikah Masasına Oturacak

İlk evliliğini 2000 yılında Ozan Kaçmaz ile yapan Seren Serengil, 2 yılın ardından bu evliliği noktalamıştı. Boşanmasının ardından kısa bir süre geçmesinin ardından Cengiz İmren ile dünyaevine girmiş  ve 3 yıl sonra bu evliliğini de noktalamıştı. 2006-2010 yılları arasında Musa Aytun ile hayatını birleştiren Serengil, aradan geçen 8 yıldan sonra ünlü şarkıcı Yaşar ile evlenmişti. 
 

seren serengil haber