Seren Serengil'in sağlık sorunu ne? Kötü haberi bizzat duyurdu

TAKİP ET

Geçtiğimiz gün hastaneye kaldırılan Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine kötü haberi bizzat duyurdu.

Geçtiğimiz gün hastaneye kaldırılan Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine kötü haberi bizzat duyurdu. Sosyal medyadan yaptığı açıklamada, 46 kiloya düştüğünü ve ameliyat olmazsa yaza sağ çıkamayabileceğini söyleyen Serengil, sağlık durumunun ciddiyetinden bahsetti. 

Sosyal Medya Hesabından Açıklama Yaptı

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Seren Serengil, dobra çıkışları ve zaman zaman yaptığı şok açıklamalarla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz gün hastaneye kaldırılan ünlü sunucunun sağlık durumu herkes tarafından merak edilirken Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Serengil, sağlık durumuyla ilgili bizzat bilgi verdi.

‘Maalesef Büyük Sağlık Sorunları Yaşıyorum’

Yaptığı paylaşımla sevenlerini üzen ünlü sunucu, ‘Sevgili canlarım, o kadar merak edenim ve sevenim varmış ki insan hastayken en çok ihtiyacı olan şey buymuş. Ben maalesef büyük sağlık sorunları yaşıyorum’ dedi. Önceleri annesi ve sevenlerini üzmemek için yaşadığı sağlık sorunlarını belli etmek istemediğini söyleyen Seren Serengil, işin biraz ciddiye bindiğini ve kilosunun 46’ya düştüğünü belirtti. Hala kilo vermeye devam ettiğini, ameliyat olması gerektiğini ancak bu sürecin bir hayli tehlikeli ve zor bir süreç olduğundan bahsetti. Ameliyat olmaması halinde yaza çıkamayabilme ihtimali olduğundan da bahsederken ‘Dualarınızla yine bunu da atlatacağım. İyiyim. Dinleniyorum, serum takılıyor. İyi olacağım inşallah’ notunu ekledi.


Mide Küçültme Ameliyatı Olmuştu

Seren Serengil, 2016 yılında mide küçültme ameliyatı olmuş ve ameliyattan sonra hızla kilo vermeye başlamış ve yaklaşık 3,5 ayda 25 kilo vermişti. Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle şu anda hastanede tedavi altında olan Seren Serengil’in yerine Söylemezsem Olmaz programına Deniz Akkaya’nın çıkacağı öğrenildi. 
 

seren serengil söylemezsem olmaz sağlık deniz akkaya