Serel Yereli: "Büyüğümdür 'Olmaz' Diyemedim"

TAKİP ET

Haziran ayında Emina Jahovic'le olan evliliği tek celsede biter Mustafa Sandal yaptığı son Instagram paylaşımı ile akıllarda soru işareti bıraktı.

Boşanmanın ardından Mustafa Sandal'ın aldığı ilk olarak geçen ay Ceren Hindistan'la Daha sonra da Irmak Ünal anıldı. Son olarak Mustafa Sandal çocuklarıyla gittiği Londra'da oyuncu Serel yereli ile buluştu.

Aynı gün Serel yereli ile bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Mustafa Sandal, “Londra’dan sevgilerle. Serel Yereli ile birlikte keyifli bir akşam yemeği sonrası. Çok güzel yerlere gidecek maşallah bu güzel yürek çok”  notunu düştü. Bu sürpriz buluşma ile ilgili konuşan Serel yereli, “Mustafa Londra’ya gelmeden önce mail atmıştı. Müzik hakkında, hayat hakkında buluşup konuşalım, ne yapıyorsun Londra’da diye. E adam rica etmiş, Türkiye’de bir kariyeri var. Ben de kıramadım olur dedim, buluştuk. Çocuklar da çok tatlıydı, güzel bir yemek oldu. Büyüğüm kendisi, ne deseydim, olmaz diyemedim. Ben burada çok ciddi kariyer kurmaya çalışıyorum. Mustafa ile müzik ya da düet gibi bir çalışmamız olmayacak.”  deli. Açıklamadan sonra Bir açıklamada Mustafa Sandal'dan geldi. Mustafa Sandal “Serel’le buradaki stüdyo tonmaister ve mastering ortamları ile alakalı buluştuk. Burada bu konuda sağlam bir muhiti var! Yani bir müzisyen, bir müzisyenle müzik üzerine bir saat vakit geçirip sohbet etti!”  ifadelerini kullandı.

 

mustafa sandal serel yereli instagram magazin