Şeref Sözü dizisi oyuncuları

TAKİP ET

Show TV ekranlarının yeni dizisi Şeref Sözü, yayınlandığı ilk bölümünün ardından yakından takip edilmeye başlandı. Dizinin oyuncuları ve nerede çekildiğine dair sorular dizi severler tarafından araştırılmaya devam ediyor.

Show TV ekranlarının yeni dizisi Şeref Sözü, yayınlandığı ilk bölümünün ardından yakından takip edilmeye başlandı. Dizinin oyuncuları ve nerede çekildiğine dair sorular dizi severler tarafından araştırılmaya devam ediyor. İlk bölümüyle izleyiciden ta not alan Şeref Sözü dizisi hem konusu hem de oyuncularıyla büyük merak uyandırdı. Peki, Şeref Sözü dizisi nerede çekiliyor? Şeref Sözü oyuncuları kimler? Şeref Sözü dizisi konusu nedir? İşte detaylar…

Şeref Sözü Dizisi Oyuncu Kadrosu

Show TV’nin yeni dizisi Şeref Sözü’nün oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Sude Güler’in paylaştığı dizide Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Hülya Şen, Mert Yavuzcan ve Nazlı Çetin gibi oyuncular yer alıyor. 



Şeref Sözü Dizisi Konusu

Sahip oldukları adada kendi koydukları kurallar çerçevesinde yaşamlarını sürdüren Adabeyli Ailesi’nin temsilcisi Cihan Adabeyli’dir. Büyük bir servetin ve tüm toprakların tek sahibi olan Ciha Adabeyli, hiç beklenmedik bir anda gelen telefonla geçmişte canını kurtaran bir adama verdiği şeref sözünü tutma vaktinin geldiğini anlar. Kendisini arayan İsra’dır. İsra’nın ise tek umudu Cihan Adabeyli’dir. İsra ve Cihan Adabeyli’nin evlenmesiyle her şey bir anda değişir. Adabeyli Adası’nda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. İsra ve yanında getirdikleri geçmişin sıralarını tek tek ortaya dökecektir. Şimdi geleceğe dair oldukça büyük bir yangının fitili ateşlenecektir. Geçmişte verilmiş olan şeref sözü her şeyi yıkarken akla gelmeyecek acılarla sınanan destansı bir aşkı doğuracaktır. Adabeyli Adası’na Cihan Adabeyli’nin karısı olarak gelen İsra’yı oldukça zor günler beklemektedir. 

Şeref Sözü Dizisi Nerede Çekiliyor?

Ekrana geldiği ilk bölümle herkesin dikkatini çekmeyi başaran Şeref Sözü'nün çekimleri İzmir Dikili'de bulunan Kalem Adası'nda gerçekleşiyor. Bu dizi ile dizi tarihinde ilk defa 480 metrekarelik bir ada dizi platosuna dönüştürülmüş olurken çekimlerin yapıldığı adada dizinin hikayesine uygun pek çok düzenleme yapıldı. Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu dizi yeni bölümleriyle her Çarşamba akşamı Show TV ekranlarında olacak. 


 

şeref sözü tolgahan sayışman