Serdar Ortaç'tan, Hayranlarına Sitem Dolu Sözler

TAKİP ET

Çeşme'de bulunan bir mekanda sahne alan Serdar Ortaç, sahnede kaldığı sürece yaşlılık ve ölümden bahsedince hayranlarını şaşırttı.

Çeşme’de bulunan bir mekanda sahne alan Serdar Ortaç, sahnede kaldığı sürece yaşlılık ve ölümden bahsedince hayranlarını şaşırttı.

Ünlü şarkıcının, konserine gelen konuklara “Bir gün ortadan kaybolduğum zaman ne güzel şarkılar yazan bir Japon vardı.” şeklinde sitem etmesi de hayranlarını şaşırttı.

Sahne aldığı mekanda telefonlarını kurcalayan ve fotoğraf çektiren konuklarını fark eden Serdar Ortaç, “Bir gün ortadan kaybolduğum zaman ne güzel şarkılar yazan bir Japon vardı. Konserine gittiğimizde eğlenmek yerine telefonumuzla ilgilenmeyi tercih etmiştik dersiniz.” diyerek sitemini dile getirdi.

Kafama Takmıyorum

Duygusal şarkılarını seslendirdiği esnada içerisinde bulunduğu ruh halinede değinen Serdar Ortaç, “Artık hiçbir şey beni üzmüyor. Kafamada takmıyorum. Resmen öküz oldum. İnsanlar ağlarken ben sadece bakıyorum.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Canlanın Biraz

Şarkılarını söylediği esnada dans etmeyen konuklarına da laf atan Serdar Ortaç, “Ben 50 yaşıma merdiven dayadığım halde oynuyorum. Sizlerin içi geçmiş. Biraz canlansanıza abi.” dedi.   

Serdar Ortaç konser sitem Çeşme