Sercan ve Nisa'nın ses kaydında ne var? Acun Ilıcalı açıklayacak

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'ye Sercan ve Nisa ikilisi damga vurmaya devam ediyor. Yarışmanın son yayınlanan yeni bölümünde Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama ada konseyine damga vurdu. 

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020’ye Sercan ve Nisa ikilisi damga vurmaya devam ediyor. Yarışmanın son yayınlanan yeni bölümünde Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklama ada konseyine damga vurdu.  Sercan ve Nisa arasında yaşananlarla ilgili eskiye yönelik bir ses kaydına ulaştıklarını söyleyen Acun Ilıcalı, bu ses kaydının her şeyi belirleyen nitelikte olduğunu söyledi. Peki, Acun Ilıcalı’nın açıkladığı o ses kaydında ne var? Ses kaydı her şeye netlik kazandıracak mı? İşte detaylar…

Nisa ve Sercan’ın Ses Kaydında Ne Var?

Survivor 2020’nin son yayınlanan yeni bölümünde eleme adayları belirenirken ada konseyine yarışmanın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklama damga vurdu. Ilıcalı, uzun süre konuşulan ve sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen Sercan ve Nisa ikilisi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandığını söyledi. Ekibinden geçmişe dönük ses kayıtlarının incelenmesini istediğini söyleyen Acun Ilıcalı, o döneme ait bir ses kaydına ulaştıklarını ve bu ses kaydının birçok şeyi aydınlattığını ifade etti. Ses kaydı ile ilgili son incelemelerin yapılacağını aktaran ünü televizyoncu, 29 Haziran 2020 Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde ses kaydını açıklayacaklarını duyurdu.


Survivor 2020 Eleme Adayları 

Survivor 2020’de büyük finale adım adım yaklaşılırken yeni haftanın ilk eleme adayları da belli oldu. Yarışmada ilk oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan Yıldırım, ilk eleme adayı olarak Berkan’ın ismini söyledi. İkinci kez oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu da kazanan Sercan Yıldırım, ikinci eleme adayı olarak Nisa’nın ismini söyledi. Böylece Berkan ve Nisa eleme potasına girdi. Survivor 2020’de bireysel dokunulmazlığın üçüncü ayağı bu akşam yayınlanacak yeni bölümde oynananacak ve üçüncü eleme adayı belli olacak. 
 

sercan nisa ses kaydı