Şenol Güneş'e Maçın Ortasında Büyük Tepki! Oyuncular Maça Girmedi

TAKİP ET

Beşiktaş Süper Lig'in 10'uncu haftasında Alanyaspor deplasmanında karşılaştı. Uzun süredir galibiyet alamayan ve puan kaybeden Beşiktaş deplasmanda galibiyeti bulurken maçta oldukça ilginç olaylarda yaşandı.

Beşiktaş Süper Lig’in 10’uncu haftasında Alanyaspor deplasmanında karşılaştı. Uzun süredir galibiyet alamayan ve puan kaybeden Beşiktaş deplasmanda galibiyeti bulurken maçta oldukça ilginç olaylarda yaşandı.

Siyah Beyazlı takım Antalyaspor deplasmanında 2-1’lik bir galibiyet elde etti. Uzun süredir puan kazanamayan ve rakiplerinin gerisine düşen Beşiktaş kazandığı bu galibiyetle rahat bir nefes alırken maç esnasında kameraya yansıyan ilginç anlar herkesi şaşırttı. Beşiktaş’ın deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş’in oyuna almak istediği 2 oyuncunun maça girmediği görüldü.

MEDEL VE LENS MAÇA GİRMEDİ

Beşiktaş-Alanyaspor karşılaşmasının son dakikalarında oldukça gergin anlar yaşandı. Maçın son dakikalarında ısındığı görülen Lens’in Şenol Güneş tarafından oyuna çağırıldığında maça girmek istemediği belirtildi. Bunun ardından takımın önde gelen isimlerinden Gary Medel’in teknik adam tarafından oyuna çağırıldığı ancak Medel’inde Şenol Güneş’in çağrısına karşılık maça girmek istemediğini belirttiği iddia edildi. Şenol Güneş çağırdığı iki oyuncunun maça girmemesinin ardından Necip Uysal’ı oyuna aldı. 

OĞUZHAN’DAN BEKLENMEDİK TEPKİ

Beşiktaş için oldukça gergin geçen bir maç olurken oyuncuların maçta yaşadığı stresin teknik direktör Şenol Güneş’e yansıdığı görüldü. Şenol Güneş’in maçın 65. dakikalarında oyundan aldığı Oğuzhan Özyakup’un hocasına büyük tepki gösterdiği ve oyundan çıktığı anlarda Şenol Güneş’in elini uzatmasına karşılık vermemesi de dikkatlerden kaçmadı.

 

Beşiktaş Alanyaspor Deplasman 2-1 Maç Şenol Güneş Medel Lens Oyuna Girmediler Tepki Oğuzhan Özyakup Maç sonucu