'Seni, Dağa Kaldıracağım' Dedi! Kız Arkadaşının Evine Girip Annesini Öldürdü

TAKİP ET

İzmir'de kavga ettiği sevgilisiyle barışmak için gittiği sırada çıkan tartışma sonucu sevgilisinin annesini öldüren ve babasının da yaralayan sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

İzmir'in Torbalı ilçesinde kavga ettiği kız arkadaşım Merve yün ile barışmak için evine giden ve burada çıkan tartışma sonucunda genç kızın annesini öldüren babasını da yaralayan Yusuf Can Özalp’in yargılanmasına devam ediliyor. İzmir 11 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasında Tanık Yusuf Can Özalp ve kız arkadaşı Merve Yün, babası Fahri Yün ile taraf avukatları hazır bulundu.
Duruşmanın savcısı duruşma sırasında mütalaasını açıklayarak tutuklu sanık hakkında ömür boyu hapis cezası talep etti. Savcı mütalaasında, tutuklu sanık Yusufcan Özalp’in Merve Yün’ü sürekli arayarak "Seni, aileni dağa kaldıracağım, öldüreceğim” diye tehdit ettiğini ifade ederek, sanığın “kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası ile “kasten yaralama” suçundan ise 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istedi. 
Tutuklu Sanığın mevcut durumunu devamına karar veren mahkeme heyeti duruşmayı başka bir tarihe erteledi.

izmir torbalı cinayet sanık son dakika