'Seni Boynuzluyorum' Deyip Boğazını Gösterdi...

TAKİP ET

Antalya'da bir koca karısını boğarak öldürdü. Savunmasında ise karısının kendisine en son boynundaki emme izlerini göstererek 'Seni boynuzluyorum anlamıyor musun' dediğini iddia etti.

Antalya'da işlenen vahşi cinayetin detayları ortaya çıkmaya başladı. Kıskançlık sebebiyle bir süredir evli olduğu Zübeyde Demirbozan'ı boğarak öldüren Tolga Demirbozan yapmış olduğu savunma ile son derece dikkat çekti. Eşinin kendisini aldattığını söylemesinin ardından sinirlerine hakim olamayarak karısının boğazına sarıldığını ve kendisini kaybettiğini anlattı. Ardından karısını öldürdüğünü anlatan öfkeli koca karısının kendisini tahrik ettiğini dile getirdi. 

Temmuz ayında akşam saatlerinde Antalya merkezde meydana gelen olan sonrasında 3 ve 5 yaşında olmak üzere iki çocuk sahibi olan 21 yaşındaki Zübeyde Demirbozan ile 26 yaşındaki kocası Tolga Demirbozan arasında şiddetli bir tartışmanın yaşandığı öğrenildi. Bu tartışmanın ardından karısını öldürdüğü belirlenen Tolga Demirbozan ortadan kaybolurken kadının cansız bedeni ise arkadaşları tarafından bulundu. 

'UYUŞTURUCU SATIP BENİ ALDATIYORMUŞ'

Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ardından yakalanan Tolga Demirbozan tutuklu bir şekilde yargılanmaya başladı. Duruşma sırasında yaptığı savunma ile dikkat çekti. Bunun üzerine açıklamalarında 'Ben bir süredir hurdacılık yapıyorum. Eşimle 5 yıllık evliyiz. Telefonunu istediğimde tedirgin oldu ben de şüphelendim. Başka bir erkekle aşk mesajlarının olduğunu görünce tokatladım. Sonra hakkımda uzaklaştırma kararı verildi. Ardından aylarca ayrı yaşadık. Sonra eşime arkadaşlarının uyuşturucu sattırdıklarını öğrenince durumu toparlamak istedim ama ailesi duruma izin vermedi.' dedi

Ardından karısının barlarda konsomatris olarak çalıştığını öğrendiğini ve kendisine boğazını göstererek 'Seni boynuzluyorum anlamıyor musun' dediğini anlattı. boğazındaki emme izlerini görünce sinirle cinayeti işlediğini anlatan kocanın yargılama sürecine devam ediliyor. 

antalya cinayet koca dehşeti