Seminerden Aldığı Cesaretle Başından Geçen Cinsel İstismarı Anlattı

TAKİP ET

Hakkari Yüksekova'da D.E. İsimli genç kız okuduğu lisede gittiği bir Seminerde cinsel istismarla ilgili olanları dinledikten sonra cesaretlenerek amcasının oğulları S.E. ve İ.E. tarafından 5 yıl önce Uğradığı tecavüzü anlattı.

Edinilen bilgiye göre akvaryumda yaşayan ve lisede eğitim gören D.E. okulda katıldığı cinsel istismar seminerinin ardından Uğradığı cinsel istismarı anlatmaya karar verdi. Cesaretini toplayan kız öğrenci önce öğretmeni İbrahim Canpolat’a gitti Ardından da savcılıkta şikayetçi oldu. 12 yaşındayken kuzeni S.E.’nin kendisine “Seni öldürürüm” diyerek tecavüz ettiğini iddia eden genç kız bir yıl sonra ise S.E.’nin “Annemin yardıma ihtiyacı var” diyerek kendisini evlerine götürdüğünü ve bir kez daha tecavüz ettiğini öne sürdü. 

DİĞER KUZENİ DE TECAVÜZ ETTİ

Lise öğrencisi Genç Kız geçen yıl öldürülen diğer kuzeni İ.E.’nin ise hem kendisine hem de kardeşi N.’ye Cinsel istismarda bulunduğunu iddia ederken adli tıpta yapılan muayene sonucunda genç kızın bakire olmadığı anlaşıldı. Olayın ardından gözaltına alınan 34 yaşındaki kuzen ise komşuları ile aralarında husumet bulunduğunu bu nedenle iftira atıldığını iddia etti. Araştırma sonucunda S.E. hakkında Zincirleme bir şekilde Çocuğun cinsel istismarı Cebir ve tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından dava açtı. Tutuklanarak 7 ay boyunca cezaevinde kalan S.E. 20 Aralık tarihinde davanın üçüncü duruşması nın ardından delil durumu ve delilleri karartma ihtimalin bulunmamasından dolayı tahliye edildi. Konu hakkında açıklama yapan Avukat harika Günay Karataş, “Adalet bir çocuğu daha mağdur etmiştir. Bugün mağdur olan, müvekkilim şahsında tüm çocukların geleceğidir” dedi.

Son dakika hakkari yüksekova cinsel istismar tecavüz