Şemdinli'de Çıkan Çatışmada Ölü Olarak Ele Geçirilen Teröristin Üzerinden Çıkanlar Şok Etti!

TAKİP ET

Hakkari Şemdinli ilçesine bağlı olan Derecik Beldesinde çatışma çıktı. Güvenlik güçleri ve teröristler arasında çıkan çatışmada bir terörist ölü ele geçirildi. Bir PKK'lı terörist güvenlik güçleri tarafından ölü olarak ele geçirilirken beraberinde 'AT-4' tanksavar silahının da bulunduğu mühimmatlar da ele geçirildi.

Hakkari Şemdinli ilçesine bağlı olan Derecik Beldesinde çatışma çıktı. Güvenlik güçleri ve teröristler arasında çıkan çatışmada bir terörist ölü ele geçirildi. Bir PKK’lı terörist güvenlik güçleri tarafından ölü olarak ele geçirilirken beraberinde ‘AT-4’ tanksavar silahının da bulunduğu mühimmatlar da ele geçirildi.

Hakkari Şemdinli ilçesine bağlı olan Derecik Beldesi’nde bulunan Yeşilova deresinde güvenlik güçleri ve PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada bir PKK’lı terörist ele geçirilirken bununla birlikte Rus yapımı ‘AT-4’ tanksavar silahı ve çok sayıda mühimmatın ele geçirildiği belirtildi.

PKK’LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Güvenlik güçlerinin PKK’lı teröristlere yönelik yaptığı operasyonlar hız kesmeden devam ederken, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Beldesi Yeşilova köyü Bahar Deresi bölgesinde bir PKK’lı teröristin yaşanan sıcak temasta ölü olarak ele geçirildiği bilgisi alındı. 

TERÖRİSTİN ÜZERİNDEN TANKSAVAR ÇIKTI

Öldürülen PKK’lı teröristle birlikte, 1 Kalaşnikof silah ve bu silaha ait 5 dolu şarjör, 3 el atom bombası, 1 adet RPG-7, AT-4 tanksavar, 4 adette RPG-7 mühimmatının ele geçirildiği belirtildi. Yapılan bu operasyonla birlikte Hakkari’de 1 Ocak 2017 tarihinden bu yana 232 teröristin, 4 Ağustos 2016 tarihinden bu yana kadar toplamda 798 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı. 

 

hakkari şemdinli tanksavar terörist çatışma