Şemdinli Şehidi'nin Ailesi İle İlgili Detay Yürekleri Yaktı! Oğullarını Görebilmek İçin...

TAKİP ET

Bugün sabah saatlerinde Hakkari Şemdinli'de PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Er Tayfun Kavun'un ailesi ile ilgili yürek yakan bir detay ortaya çıktı. Şehit Er Tayfun Kavun'un ailesinin bundan 1 ay önce Başbakan Binali Yıldırım'dan Uçak bileti istedikleri öğrenildi.

Bugün sabah saatlerinde Hakkari Şemdinli’de PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Er Tayfun Kavun’un ailesi ile ilgili yürek yakan bir detay ortaya çıktı. Şehit Er Tayfun Kavun’un ailesinin bundan 1 ay önce Başbakan Binali Yıldırım’dan Uçak bileti istedikleri öğrenildi.

Hakkari Şemdinli ilçesinde şehit düşen kahramanlar arasında olan Er Tayfun Kavun’un ailesi ile ilgili ortaya çıkan detay herkesin yüreğine dokundu. Bugün sabah saatlerinde meydana gelen çatışmada Şehit düşen Piyade Söz. Er Tayfun Kavun’un ailesinin yaklaşık 1 ay önce Hakkari’ye evlatlarının yanına gidebilmek için Başbakan Binali Yıldırım’dan uçak bileti talep ettikleri öğrenildi.

OĞULLARINI GÖRMEK İÇİN BAŞBAKANDAN BİLET TALEP ETMİŞLER

Bölgede yaşanan çatışma sonucunda hain kurşunla Şehit düşen Er Tayfun Kavun’un ailesinin Başbakan Binali Yıldırım’ın Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi açılışına geldiği gün Başbakan Binali Yıldırım ile görüşme yaparak oğullarının yanına gitmek için uçak bileti talep ettikleri fakat Er Tayfun Kavun’un bölgede yaşanan şiddetli çatışmalar nedeniyle ailesinin yanına gelmesini istemediği öğrenildi. 

ACI HABERİ ASKERLİK ŞUBESİNDE ÖĞRENDİ

Bugün sabah saatlerinde Şemdinli ilçesinde yaşanan çatışma sonrasında oğlunun durumu hakkında bilgi almak için Kırşehir Askerlik Şubesine koşan baba Recep Kavun’un oğlunun şehadet haberini burada aldığı öğrenildi. 

AİLE ŞEHİT HABERİYLE YIKILDI

Daha sonra Şehit Er Tayfun Kavun’un Şehadet haberini vermek üzere ailenin yanına giden Vali Yardımcısı Adnan Kayık’ın acı haberi vermesi üzerine ailenin ve yakınlarının büyük bir yıkım yaşayarak sinir krizi geçirdikleri görüldü. Şehit Er Tayfun Kavun’un babasının inşaat işçisi olarak çalıştığı annesinin ise Belediye’de temizlik biriminde görevli çalışan olduğu öğrenildi.

 

Hakkari Şemdinli Çatışma Şehit Er Tayfun Kavun Aile Detay Başbakan Binali Yıldırım Kırşehir