Selin Ciğerci'nin canlı yayına aldığı takipçisi cinsel organını gösterdi!

TAKİP ET

Kendi adıyla çıkardığı kozmetik ürünler ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Selin Ciğerci, koronavirüs sebebiyle eşi ile birlikte karantina altında olduğu günlerde yine ürünlerini tanıtmak ve takipçileriyle sohbet etmek için sosyal medyayı aktif halde kullanıyor. Ancak dün gece yine takipçileriyle sohbet ettiği canlı yayın sırasında Ciğerci'nin başına gelen olay bu kadarına pes dedirtti.

Kendi adıyla çıkardığı kozmetik ürünler ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Selin Ciğerci, koronavirüs sebebiyle eşi ile birlikte karantina altında olduğu günlerde yine ürünlerini tanıtmak ve takipçileriyle sohbet etmek için sosyal medyayı aktif halde kullanıyor. Ancak dün gece yine takipçileriyle sohbet ettiği canlı yayın sırasında Ciğerci’nin başına gelen olay bu kadarına pes dedirtti.

Evinde canlı yayın açarak takipçileriyle sohbet ettiği sırada canlı yayına aldığı bir erkek takipçisinin aniden cinsel organını göstermesiyle büyük bir şok geçiren Selin Ciğerci olayın ardından takipçilerinden özür diledi.

Canlı Yayından Attı

Kozmetik markası ile sık sık gündeme gelen ve zaman zaman düzenlenen programlarda sahneye çıkan Selin Ciğerci dün gece yaşadığı talihsiz bir olayla gündeme geldi. Açtığı canlı yayında takipçileri ile konuşan ve bir takipçisinin ‘Abla çok önemli bir soru soracağım’ demesinin üzerine erkek takipçisini canlı yayına alan Ciğerci, yayına bağlanan kişinin bir anda cinsel organını göstermesiyle neye uğradığını şaşırdı. Ufak çaplı bir şok yaşayan talihsiz fenomen, kısa sürede takipçisini canlı yayından attı.


Olay Sonrası Gözyaşlarına Boğuldu

Herkesi şaşırtan olay sosyal medyanın da gündemi haline gelirken yaşadığı şoku atlatamayan ve oldukça sinirli olduğunu söyleyen Selin Ciğerci, canlı yayında o terbiyesizliği yapan kişiyi bulacağını ve avukatına gereken talimatı verdiğini söyledi. Yaşadığı talihsiz olay karşısında sabaha kadar uyuyamadığını söyleyen Ciğerci, çektiği videoda gözyaşlarına boğuldu ve olayda kendisinin bir suçu olmadığını söyleyerek tüm takipçilerinden özür diledi. 
 

selin ciğerci canlı yayın