Selfie Çekmek İstedi Çaya Düşüp Hayatını Kaybetti!

TAKİP ET

Aydın'da selfie çekmek için Akçay Köprüsüne giderek burada Çay'a düşen ve kaybolan 39 yaşındaki Mustafa Sezgen'in cansız bedenine ulaşıldı.

Aydın’da selfie çekmek için Akçay Köprüsüne giderek burada Çay’a düşen ve kaybolan 39 yaşındaki Mustafa Sezgen’in cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, dün saat 22.30 sularında Akçay Köprüsünde meydana geldi. Mustafa Sezgen, Necati Güçlü ve Sedat Aktakka ile birlikte Akçay Mesire Alanı’na piknik yapmaya gitti. Gün boyunca piknik yapan 3 arkadaş saat 22.30’u gösterdiği sıralarda dönüş yapmadan hemen önce burada bulunan Akçay Köprüsüne çıktı.

SELFİE ÇEKMEK İSTEDİ ÇAYA DÜŞTÜ

Üç arkadaştan biri olan Mustafa Sezgen köprüde selfie çekmek için korkuluklara tırmanmaya başladı. Tam bu sırada dengesini kaybeden Mustafa Sezgen yaklaşık 25 metrelik yükseklikten Akçay Çayı’na düştü. Yüzme bilmediği ve sol ayağında sorun olduğu öğrenilen Sezgen, suda hızla sürüklenmeye başladı.

AKINTIYA KAPILIP KAYBOLDU

Arkadaşının düştüğünü gören Aktakka, arkadaşına yardım etmek için suya atlasa da havanın karanlık olmasından dolayı kendisine ulaşılamadı. Bir süre sonra yorulan Aktakka, sudan çıkarak yanında bulunan diğer arkadaşı Güçlü ile birlikte jandarma ve sağlık ekiplerinden yardım istedi.

CESEDE 15 KİLOMETRE İLERİDE ULAŞILDI

Olay yerine gelen ekipler arama çalışmalarına başladığında bölgede endişeli bir bekleyiş başladı. bekleyiş sürerken, Nazilli’ye 15 kilometre mesafede bulunan Sultanhisar ilçesine bağlı Hisar Mahallesinden Sezgen’in acı haberi geldi. Tarlasını sulamak için giden Yalçın Özyiğit adlı bir vatandaş sulama kanalında bir erkek cesedi gördüğünü ve sudan çıkardığını belirtti. Özyiğit’in bulduğu cesedi Sultanhisar ilçe jandarma komutanlığına bildirmesi üzerine cesedin Mustafa Sezgen’e ait olduğu tespit edildi. Çay’a düşerek akıntıya kapılan Mustafa Sezgen’in ölümü hakkında soruşturma başlatıldı.

 

aydın nazilli selfie çay köprü öldü mustafa sezgen