Selçuk Bayraktar'dan Babacan'a: Sadece aziz milletimizin evlatları dokunabilir

TAKİP ET

DEVA Genel Başkanı Ali Babacan'ın SİHA'lar hakkında "Bu proje 'Kutsal, dokunulmaz' hale getirildi. Kusura bakmayın dokunacağız" ifadelerini eleştiren Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar "Ona sadece aziz milletimizin evlatları, mazlumun yedi iklim dört bucaktaki dostları dokunabilir..." şeklinde yanıt verdi.

Babacan'ın Baykar hakkında, "Devletin tüm imkanları tek şirkete aktarılıyor. SİHA'lar hükümetin elindeki en büyük propaganda projelerinden birisi. Bu proje 'Kutsal, dokunulmaz' hale getirildi. Kusura bakmayın ya, dokunacağız tabi ki. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz" ifadeleri tartışmalara sebep olmuştu 

‘ONA SADECE AZİZ MİLLETİMİZİN EVLATLARI, MAZLUMUN YEDİ İKLİM DÖRT BUCAKTAKİ DOSTLARI DOKUNABİLİR’ 

Tartışmaya neden olan ifadelerin ardından Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan cevap geldi. Bayraktar, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, Silahlı İnsansız Hava Aracı Kızılelma'ya dokunan çocukların görselini paylaşarak, "Ona sadece aziz milletimizin evlatları, mazlumun yedi iklim dört bucaktaki dostları dokunabilir..." ifadelerine yer verdi. 

‘ALÇAKÇA ATILMIŞ İFTİRA VE YALANLARA KARŞI HAKKIMIZI SONUNA KADAR SAVUNACAĞIZ’ 

Daha önceleri de Babacan'ın iddialarına cevap veren Selçuk Bayraktar, "Baykar, birilerinin kirli siyasi ajandalarına malzeme olacak bir müessese değil. Buna izin vermedik, vermeyeceğiz! İdeal ve değerlerimizden asla taviz vermeden mücadelemizi sürdürecek; Alçakça atılmış iftira ve yalanlara karşı hakkımızı sonuna kadar savunacağız!" ifadelerini kullanmıştı. 

Ali Babacan Selçuk Bayraktar