Şelalede Fotoğraf Çekilmek İsteyen 2 Arkadaş Kayalıklardan Düşerek Hayatını Kaybetti!

TAKİP ET

Samsun'da şelalede fotoğraf çekilme isteği felaketle sonuçlandı. Şelalede fotoğraf çekilmek isteyen 2arkadaş şelaleden aşağı düştü ve feci şekilde can verdi.

Samsun’da şelalede fotoğraf çekilme isteği felaketle sonuçlandı. Şelalede fotoğraf çekilmek isteyen 2arkadaş şelaleden aşağı düştü ve feci şekilde can verdi.

Olay Samsun’un Terme ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 5 arkadaş hafta sonu gezisi için Terme ilçesinde bulunan Kabaceviz Şelalelerine gitti. Burada gezinti yapan 5 arkadaştan 20 yaşındaki Mertcan Ergün ve 22 yaşındaki Hüseyin İpçi şelalenin üzerinde fotoğraf çekilmek istedi. Fakat 2 arkadaşın fotoğraf çekilme isteği büyük bir facia ile sonlandı. 2 arkadaş yaklaşık 35 metrelik yükseklikten aşağı düştü. Olay yerinde bulunan diğer arkadaşları hemen kaza yerine yardım çağırdı. Yardım istenmesinin hemen ardından kaza yerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliğine bağlı olan dalgıç polisler geldi. 2 arkadaş düşerken kafalarını kayalara çarparak hayatını kaybetti. Boğuldukları belirlenen 2 arkadaştan birinin cesedi yaklaşık 2.5 metre derinlikte kıyıya vurmuş halde bulundu. yaşanan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

samsun şelale 2 arkadaş can verdi şelalede kaza fotoğraf çekilmek isterken can verdiler