Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı! Siirt Eruh'ta Güvenlik Güçlerine Saldıran Teröristlerin Hepsi Öldürüldü

TAKİP ET

Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında devam eden yol çalışması için emniyet alan güvenlik güçlerine PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlenmiş, saldırıda 6 güvenlik korucusu şehit olmuş, 3 güvenlik korucusu ve 4 asker de yaralanmıştı.

Siirt’in Eruh ilçesi kırsalında devam eden yol çalışması için emniyet alan güvenlik güçlerine PKK’lı teröristler tarafından saldırı düzenlenmiş, saldırıda 6 güvenlik korucusu şehit olmuş, 3 güvenlik korucusu ve 4 asker de yaralanmıştı. 

Saldırının ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatan güvenlik güçleri şehitlerimizin kanını yerde bırakmadı. TSK, bir son dakika açıklaması yaparak, saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

TSK’DAN SON DAKİKA AÇIKALAMASI
TSK’dan yapılan açıklamada, “Siirt'in Eruh ilçesi Ormanardı köyü kırsalında baraj inşaatı ve yol güvenliğini sağlayan güvenlik kuvvetlerine saldırarak 6 Güvenlik Korucusunu şehit edip, 3 Güvenlik Korucusu ve 4 asker olmak üzere 7 güvenlik görevlisini yaralayan teröristlerden 3'ü düzenlenen operasyonlarda silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi.” denildi. 

 

son dakika flaş siirt eruh PKK saldırı şehit son dakika haberi