Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Son Yolculuğuna Uğurlandı

TAKİP ET

Şırnak'ta yürek yakan helikopter kazasında şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Bazı Bakanlar, MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin ardından Aydın'ın cenazesi Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verildi.

Şırnak'ta yürek yakan helikopter kazasında şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Bazı Bakanlar, MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin ardından Aydın’ın cenazesi Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verildi.

Şırnak'ta dün gece saatlerinde meydana gelen helikopter kazasında 13 askeriniz şehit olmuştu. 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın da şehit olduğu kazanın ardından şehit askerler son yolculuklarına uğurlanmaya başlandı. 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın için bugün Ankara’da cenaze töreni düzenlendi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DA CENAZE TÖRENİNDEYDİ
Şehit Tümgeneral Aydın için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde ikindi namazının ardından düzenlenen cenaze törenine şehidin ailesinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, kuvvet komutanları, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ve Ankara Valisi Ercan Topaca, MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar şehidin eşine, İçişleri Bakanı Soylu da şehidin annesine törende Türk bayrağını teslim etti. Cenaze töreninin ardından Şehit Aydoğan Aydın’ın naaşı Cebeci Askeri Şehitliği'ne götürülerek toprağa verildi. 

 

Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın cenaze töreni ankara cumhurbaşkanı erdoğan helikopter kazası