Şehit Polis Memuru Furkan Bor Bingöl'de Toprağa Verildi

TAKİP ET

İstanbul'un Şişli ilçesinde motosikletli yunus ekibinin geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi altına alındığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Furkan Bor'un cenazesi, Bingöl'de bulunan aile kabristanına defnedildi.

Şişli ilçesinde görev başında iken geçirdiği trafik kazasında şehir olan Furkan Bor'un naaşı, Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'ndeki Selahaddin-i Eyyubi Camisi'ne getirildi.

Aynı köyden 3 gün arayla 2 şehidin olduğunu ifade eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, "Bingöl, ülkemizdeki birliğin ve beraberliğin simgesidir. Şehidimizin makamı şad ve ali olsun. İnşallah ailesiyle cennette kavuşması nasip olur. Şehidimiz, Peygamber Efendimize komşu olsun." ifadelerine yer verdi.

Şehidin öz geçmişinin okunduğu cenaze töreninde helallik alındı ve dua edildi.

İl Müftüsü Mustafa Topal'ın cenaze namazını kıldırmasından sonra şehit Bor'un cenazesi, merkez Küçüktekören köyündeki aile mezarlığına defnedildi. 

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınları ile Ak Parti Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt, polisler, askerler ve vatandaşlar katıldı.

Bingöl Furkan Bor Şehit Polis Memuru