Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ın Eniştesi ve Teyzesi Ölümden Döndü!

TAKİP ET

Batman'ın Kozluk ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan genç öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın teyzesi ve eniştesi yaralandı. 22 yaşındaki şehit öğretmen için düzenlenen cenaze konvoyunda yer alan teyze ve enişte trafik kazası geçirerek yaralandı.

Batman’ın Kozluk ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan genç öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın teyzesi ve eniştesi yaralandı. 22 yaşındaki şehit öğretmen için düzenlenen cenaze konvoyunda yer alan teyze ve enişte trafik kazası geçirerek yaralandı.

22 yaşında olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın Batman Kozluk’ta bölücü terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırı sonucunda şehit olmuştu. Genç öğretmenin cenazesi Batman’da düzenlenen törenin ardından Ankara’ya getirilmişti. Ankara’da şehit öğretmen için yapılan cenaze konvoyunda yer alan Şenay Aybüke Yalçın’ın eniştesi ve teyzesi trafik kazası geçirerek yaralandı. 

CENAZE KONVOYU SIRASINDA TRAFİK KAZASI GEÇİRDİLER

Henüz 22 yaşında olan ve PKK’lı teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit olan müzik öğretmeni için düzenlenen cenaze konvoyunda yer alan enişte Halil Çetin’in yönetiminde olan 06 VLA 52 plakalı araç aynı yönde ilerlemekte olan İsmet Burnaz’ın kullandığı 76 DC 827 plakalı araca arkadan çarptı. Yaşanan kaza sonucunda genç öğretmenin araçta bulunan eniştesi ve teyzesi yaralandı.

Cenaze konvoyu sırasında trafik kazası geçiren enişte Halil Çetin ve araçta yanında bulunan Meral Çetin yaralandı. Enişte ve teyze olay yerine sevk edilen ambulans ile Osmancık Devlet Hastanesine götürüldü. Enişte ve teyze kazada hafif şekilde yaralansa da büyük bir kaza atlatıldığı belirtildi. Teyze ve enişte şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın için düzenlenen cenaze konvoyunda yer alıyordu.

 

şehit öğretmen şenay aybüke yalçın teyze enişte yaralandı trafik kazası ankara cenaze konvoyu