Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin Eşinden Ağlatan Sözler

TAKİP ET

Rize'de makamında bir polis memurunun silahlı saldırısına uğradı Tan sonra şehit olan emniyet müdürü Altuğ Verdi'nin ailesi ve yakınları Mersin'deki mezarını ziyaret etti. Şehit emniyet müdürünün eşi Leyla Verdi "O gün gece uyumadan önce sohbet ettik. Ben erken işe gittiğim için o sabah görüşemedik. İyi bir insandı. Herkes, bütün Türkiye tanıyor onu. Dün herkes gördü. Dünyanın en iyi, en güzel insanıydı." ifadelerini kullandı.

Rize'de makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan emniyet müdürü Altuğ Verdi'nin merkez Mezitli ilçesi Menderes Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi'ndeki babaevine Taziye ziyaretleri devam ediyor. Taziye çadırında polis zabıta ve belediye ekipleri hazır Beklerken aile yakınlarının yanı sıra vatandaşlar da taziyeye geliyor. 

Taziye çadırında zaman zaman duygusal anlar yaşanırken emekli Emniyet Müdürü baba Ertuğrul Verdi, Oğlunun bugüne kadar görev yaptığı her yerde toplumun bütün kesimi tarafından çok sevildiğini belirterek,  "Oğlum, her kesimden saygı gördü. Dünden beri birçok kişi aradı. Rize Valisi, beni arayıp 'Böyle bir emniyet müdürüyle çalışmadım, böylesine güzel bir çocuğu kaybettiğimiz için çok üzgünüm' dedi. Herkes aradı, sağ olsunlar" dedi. Acılı baba yaşananlara Tepki göstererek, "Biz emniyet teşkilatı için, memleketi korumak için başımızı koyduk ama böyle kahpece ölümler için değil. Keşke 4 terörist öldürüp de öyle ölseydi ama bir kahpenin kurşunlarıyla öldüğü için üzgünüm"  ifadelerini kullandı. 

EŞİ MEZARLIĞA GİTTİ

Diğer yandan Şehit emniyet müdürünün eşi Leyla Verdi de bazı yakınları ile birlikte Mezitli Mezarlığı'na giderek eşinin mezarı başında dua etti. Eşinin herkes tarafından sevilen ve takdir edilen bir kişi olduğunu belirten Leyla verdi, "O gün gece uyumadan önce sohbet ettik. Ben erken işe gittiğim için o sabah görüşemedik. İyi bir insandı. Herkes, bütün Türkiye tanıyor onu. Dün herkes gördü. Dünyanın en iyi, en güzel insanıydı."

KARDEŞİ ERTUNÇ VERDİ: "BİZİM İÇİN BİR KAHRAMANDI"

Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin kardeşi Ertunç Verdi Ağabeyinin Kendisi için bir kahraman olduğunu belirterek karıncayı bile İncitme edecek bir insan olduğunu söyledi. Kardeş verdi açıklamasının devamında,  "Ağabeyim 15 Temmuz sürecinde Cumhurbaşkanımızın konutunu korumakla yükümlüydü. Gereken neyse elinden gelenin fazlasını yaptı. Yani ülkesi için her türlü çabayı sarf etti gösterdi. Bizim için bir kahramandı Türk halkı da öyle taktir ediyordur inşallah" dedi.

 

Şehit emniyet müdürü rize emniyet müdürü altuğ verdi altuğ verdi kimdir