Şehit düşen 33 askerimizin ardından ünlüler konserlerini iptal etti

TAKİP ET

İdlib'de hain saldırı sonucu şehit düşen 33 askerimizin ardından ünlü sanatçılar Emel Sayın, Berkay ve Hatice sosyal medya hesapları üzerinden konserlerini iptal ettiklerini duyurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen tüm kültür sanat etkinlikleri de 3 gün süreyle iptal edildiği duyuruldu.

Tüm Türkiye’yi yasa boğan şehit haberleri sonrası ünlü sanatçılar verecekleri konserleri iptal etti. Emel Sayın, Berkay ve Hatice sosyal medya hesapları üzerinden konserlerini iptal ettiklerini duyurdu.

Berkay konserlerini iptal etti

Suriye’nin İdlib kentinde hain saldırı sonucu 33 askerimizin şehit düşmesinin ardından tüm Türkiye yasa boğuldu. Yaşanan acı olay sonrası ünlü sanatçı Berkay Şahin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. "Bugün ve yarın yapacağımız konserlerimiz maalesef içimiz bu kadar yanarken yapılamaz, iptal ediyoruz. Şehitlerimiz için yüce rabbimden rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Geride kalanlara sabır versin Allah'ım" yazarak vereceği konserleri iptal ettiğini duyurdu.

Hatice konserini iptal etti

Ünlü sanatçı Hatice’de bugün Kartal’da vereceği konserini iptal ettiğini sosyal medya hesabından şu sözlerde duyurdu;  "Bugün gerçekleştirilmesi planlanan Kartal Tornada sahnemiz İdlib’ten gelen acı haberler nedeniyle iptal edilmiştir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun!"

Emel Sayın konserini erteledi

Ünlü sanatçı Emel Sayın sosyal medya hesabı üzerinden; "Yarınki Denizli konserimiz İdlib'de mehmetçiğimize yapılan hain saldırı sebebi ile ileri bir tarihe ertelenmiştir. Milletimiz başı sağ olsun" sözleriyle vereceği konseri ertelediğini duyurdu.

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı konser iptalini duyurdu

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı, 29 Şubat Cumartesi tarihinde saat 19:23’te başlayacak olan "Ülkede Birlik" adı altındaki Ahmet Şafak’ın konserinin, İdlib'te ki hain saldırı sonucu 33 askerimizin şehit düşmesinden dolayı iptal edildiğini duyurdu.

Kültür sanat etkinlikleri iptal edildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen tüm kültür sanat etkinliklerinin 3 gün süreyle iptal edildiği duyuruldu. Monica Molina ile bugün ve Gypsy Devils Orchestra ile yarın Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleşmesi beklenen konserlerin verilemeyeceği açıklandı. Bugün 46'ncısı düzenlenecek olan Altın Kelebek ödül töreni iptal edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında bugün, yarın ve 1 Mart'ta oyun sahnelenmeyeceği belirtildi. Yapı Kredi Kültür Sanat'ta bugün yapılacağı planlanan "Yaşar Kemal Anısına" etkinliğinin de iptal edildiği duyuruldu.

berkay şahin emel sayın hatice