Sefirin Kızı hayranlarına kötü haber! Başrol oyuncusu diziye veda etti

TAKİP ET

Star TV ekranlarında yayınlanan ve her Pazartesi akşamı yepyeni bölümleriyle ekrana gelen sevilen dizi Sefirin Kızı'nda herkesi üzen bir ayrılık yaşandı.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve her Pazartesi akşamı yepyeni bölümleriyle ekrana gelen sevilen dizi Sefirin Kızı'nda herkesi üzen bir ayrılık yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül Doğulu, yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle diziden ayrılmak zorunda kaldı. 

Sefirin Kızı'nın Nare'si Diziye Veda Etti

Yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen ve sevilen oyuncu kadrosuyla ön plana çıkan Sefirin Kızı dizisinde başrol oyuncusu Neslihan Atagül Doğulu'nun vedası herkesi üzdü. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve bu sebeple 10 gün rapor aldığı öğrenilen güzel oyuncunun sağlık sorunlarının artmasından dolayı diziden ayrılma kararı aldığı bilgilerine ulaşıldı.


Veda Mesajı Paylaştı

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı ve mesajında, 'Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum' ifadelerine yer verdi. Biraz dinlenmeye ihtiyacı olduğunu belirten Neslihan Atagül Doğulu, dizi ekibine selamlarını gönderirken hem ekibe hem de ekran başındaki izleyiciye desteklerinden dolayı teşekkülerini iletti. Ayrıca 'En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere...' notunu da ekledi.

Dizinin Sosyal Medya Hesabından Konuyla İlgili Açıklama Yapıldı

Öte yandan dizinin sosyal medya hesabından da herkesi üzen vedayla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, dizide Nare karakterine can veren ancak sağlık sorunlarından dolayı diziye veda etmek zorunda kalan Neslihan Atagül Doğulu'ya tüm özverili çalışması ve bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür edildi ve geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu. 

sefirin kızı nare neslihan atagül sosyal medya dizi