Sedanur'un Katili Kim? Küçük Sedanur'un Üzeri Taşlarla Örtülmüş!

TAKİP ET

Kars'ın Kağızman İlçesinde yaklaşık 1 hafta önce kaybolan 9 yaşındaki Sedanur güzel ölü bulundu. Küçük kızın cesedi paslı Köyü yakınlarında üzeri taşlarla örtülü bir şekilde bulundu. Çocuğun yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Kars’ın Kağızman İlçesinde yaklaşık 1 hafta önce kaybolan 9 yaşındaki Sedanur güzel ölü bulundu.  Küçük kızın cesedi paslı Köyü yakınlarında üzeri taşlarla örtülü bir şekilde bulundu. Çocuğun yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı paslı köyünde geçtiğimiz hafta pazar günü ortadan kaybolan Sedanur güzelim cesedi Aynı köyde toprağa gömülmüş halde bulundu. AA muhabirine açıklama yapan Kars Valisi Rahmi Doğan, 9 yaşındaki Seda nurun ölü bulunduğunu söyledi.

KÖYE 1 KİLOMETRE UZAKTA BULUNDU
Kars Valisi yaptığı açıklamada, "Ceset, köye bir kilometre uzakta, üzeri taşlarla örtülü vaziyette Kars İl Jandarma JAK timleri tarafından bulundu. Gerekli inceleme ve otopsi işlemlerine başlanacak." ifadelerini kullandı. Köydeki evlerinin yakınlarından küçük çocuğun kaybolduğunu hatırlatan Vali Doğan, "Sedanur'un cesedi köye yakın bir mesafede, çamlık arazide üzeri taşlarla örtülü şekilde bulundu. Bu olay farklı bir yerde yapılıp ceset buraya getirilmiş de olabilir, olay olduktan sonra hemen aynı yere konulmuş da olabilir. Bu hususta arkadaşlar çalışıyor. Gerekli incelemenin ardından açıklamamızı yapacağız." dedi.

“OLAY İNCELENDİKTEN SONRA YENİ GELİŞMELER OLABİLİR”
Vali Doğan açıklamasının devamında olaya ilişkin daha önce ailenin komşusu olan Ertan B’nin tutuklandığını hatırlatarak, "Tutuklanan kişi daha önceden sabıkası, birtakım cezaları olan ve şüpheli sıfatıyla alınıp tutuklanan kişi. Olay incelendikten sonra tahminimce yeni gelişmeler olabilir. Şu anda onunla ilgili net birşey yok. Bu kişi daha önceden birtakım suçlardan cezalar almış ve kaçak durumunda, ağabeyinin kimliği ile dolaşan birisi. Dolayısıyla her halükarda cezası olan birisi olduğu için mecburen tutuklanmak durumundaydı ve tutuklandı. Geçmişi de çok sağlıklı birisi değil. Birtakım suçlara karışmış. Cinsellikle ilgili suçlar da var, adam öldürmeye teşebbüse kadar giden farklı suçları var. Ancak olayın kim tarafından işlendiği ya da nasıl işlendiği ile ilgili şu an net bir bilgi elimizde yok."  ifadelerini kullandı.

KARS kars kağızman paslı köyü sedanur güzel sedanur güzel bulundu mu son dakika haberi