Seçim Öncesi Herkes Şokta! Cinsel İlişki Kaseti Ortaya Çıkan Aday Çekilmek Zorunda Kaldı

TAKİP ET

Mayıs ayında Irak'ta gerçekleştirilecek olan seçimler için adaylığını açıklayan Jassim, ülkeyi karıştıran cinsel ilişki kasetinin ortaya çıkmasıyla görüntülerdeki kadının kendisi olmadığını iddia ederek adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Mayıs ayında Irak’ta gerçekleştirilecek olan seçimler için adaylığını açıklayan Jassim, ülkeyi karıştıran cinsel ilişki kasetinin ortaya çıkmasıyla görüntülerdeki kadının kendisi olmadığını iddia ederek adaylıktan çekildiğini duyurdu. 

Irak’ta 12 Mayıs günü düzenlenecek olan seçimler öncesinde ortalığı karıştıracak görüntüler ortaya çıktı. Seçimlere ramak kala kadın aday Jassim'in cinsel ilişki kasetinin ortaya çıktığı iddia edildi. Ortaya çıkan ve Jassim’in olduğu iddia edilen kaset sonrasında kadın aday seçimlerden çekildiğini duyurdu.

CİNSEL İLİŞKİ KASEDİ ÜLKEYİ KARIŞTIRDI

Irak’ta Haydar İbadi’nin seçim koalisyonunda aday olduğunu açıklayan Ahmed Jassim, ortaya çıkan ve tüm ülkeyi karıştıran cinsel ilişki kaseti ile sarsıldı. 12 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde ortaya çıkan kaset herkesin diline düşerken söz konusu kadın aday Jassim, ortaya çıkan görüntülerdeki kadının kendisi olmadığını iddia ederek adaylıktan çekildiğini belirtti.

‘O KADIN BEN DEĞİLİM’

Yapılacak olan seçimler için adaylığını koyan ve Bağdat’ta yer alan Mustansiriya Üniversitesi’nde akademisyenlik yaptığı öğrenilen Jassim’in ortaya çıkan cinsel ilişki kasetindeki kadın kendisi olduğu iddia edilse de, ‘O kadın ben değilim.’ dediği öğrenildi. Jassim, kasetteki kadının kendisi olmadığını belirttikten saatler sonra ise adaylıktan çekildiğini duyurdu. Ülke hem ortaya çıkan ve Jassim’e ait olduğu iddia edilen cinsel içerikli kasetle hem de seçimlerin iddialı adayı Jassim’in yaşanan gelişmeler sonrasında adaylıktan çekilmesiyle büyük bir şok yaşadı.

 

Son dakika Şok haber Irak Seçim Cinsel ilişki kaseti Aday Jassim Bağdat Haydar İbadi