Sebebini Duyan Şaştı Kaldı! Mahallede 100 Kişilik Meydan Muharebesi, Taş ve Sopalarla Birbirlerine Girdiler

TAKİP ET

Erzurum'da çocuk kavgası yüzünden birbirine giren iki aileden eline taş, sopa ve bıçak alan 100'e yakın kişi mahalleyi savaş alanına çevirdi.

Erzurum’da çocuk kavgası yüzünden birbirine giren iki aileden eline taş, sopa ve bıçak alan 100’e yakın kişi mahalleyi savaş alanına çevirdi. 

Olay, Erzurum Palandöken ilçesinde bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Maksutefendi Mahallesi’nde yaşayan Demir ve Kayacan ailelerinin çocukları arasında geride bıraktığımız gün çıkan kavga bugün ailelerin müdahil olmasıyla tam bir savaşa dönüştü. 

ÇOCUKLAR KAVGA ETTİ, AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ

Aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu 100’e yakın kişinin kavgası sonucunda mahalle tam anlamıyla savaş alanına döndü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri birbirlerine taş, sopa ve bıçaklarla saldıran tarafları güçlükle ayırarak gözaltına aldı. 

KAVGADA 10 KİŞİ YARALANDI

100’e yakın kişinin karıştığı kavgada 10’a yakın yaralı bulunduğu öğrenilirken yaralıların tedavi için hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Polis ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemi alırken savcılığında olayla ilgili tahkikat başlattığı belirtildi. 

Erzurum Palandöken Kavga Çocuk Aile Mahalle Çocuk kavgası