Savunmaları Pes Dedirtti! Saati Bin Liraya Kendilerini Pazarlayan Karı-Koca Yakayı Fena Ele Verdi

TAKİP ET

İrlanda'da saati bin lira olarak kendilerini pazarladıkları öğrenilen karı-koca duyanları şaşkına çevirdi. Polise yakalanan çiftin yanlış bir şey yapmadıklarını söyledikleri kendilerini savunmaya çalıştıkları öğrenildi.

İrlanda’da saati bin lira olarak kendilerini pazarladıkları öğrenilen karı-koca duyanları şaşkına çevirdi. Polise yakalanan çiftin yanlış bir şey yapmadıklarını söyledikleri kendilerini savunmaya çalıştıkları öğrenildi. 

Olay, İrlanda’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, saati 175 sterline kendilerini pazarladıkları öğrenilen bir karı-kocanın yakalanmalarının ardından şok sözlerle kendilerini savundukları öğrenildi. 

KENDİLERİNİ 10 YAŞ KÜÇÜK GÖSTERMİŞLER

Olayla ilgili alınan bilgilere göre, 50 yaşında olan David Navaro ve 41 yaşındaki eşi Celia Galan, fuhuş amaçlı olan bir siteye kendilerini yaklaşık 10 yaş küçük göstererek kayıt yaptıkları belirlendi. 2015 yılında İspanya’dan İtalya’ya taşındıkları ortaya çıkan çiftin saati 175 sterline olmak üzere hem erkeklere hem kadınlara hem de çiftlere kendilerini pazarladıkları öğrenildi.

AYLIK KAZANÇLARI ŞOK ETTİ

Aylık olarak 175 sterline kendilerini pazarlayan çiftin toplamda 3 bin 400 sterline kazandıkları ve polise yakalandıktan sonra yaptıkları savunmayla herkesi şaşkına çevirdikleri öğrenildi. Yaptıklarının ardından yakayı ele veren çift, kendilerinin yanlış bir şey yapmadığını savunarak bunun gerekçesi olarak da kendileri dışında kimseyi pazarlamamalarını gösterdi. Çiftin bu savunması sonrasında avukatlarının da İspanya’da bu yapılanın serbest olduğunu iddia ederek müvekkillerine ceza verilmemesini talep ettiği ortaya çıktı. 

MAHKEME PARA CEZASI KESTİ

Yaptıkları savunmanın ardından mahkeme çift hakkında kararını verdi ve 525’er sterlin para cezası kesti. 

 

Dünya haberleri İrlanda Kendilerini pazarlayan çift Karı Koca İspanya