Savcılık ve Sedanur'u Bulan Ekipten Yürek Yakan Açıklama: Ceset Kararmış ve Kurtlanmıştı

TAKİP ET

Kars'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde, kaybolduktan 7 gün sonra cansız bedeni bulunan Sedanur Güzel'in otopsi işlemleri tam 6 saat sürdü. Henüz otopsinin ardından Resmi açıklama yapılmazken Sedanur'un mezarı Dün Hazırlandı. Kız çocuğunun bugün paslı köyünde son yolculuğuna uğurlanacak öğrenildi.

Kars’ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde, kaybolduktan 7 gün sonra cansız bedeni bulunan Sedanur Güzel’in otopsi işlemleri tam 6 saat sürdü. Henüz otopsinin ardından Resmi açıklama yapılmazken Sedanur’un mezarı Dün Hazırlandı. Kız çocuğunun bugün paslı köyünde son yolculuğuna uğurlanacak öğrenildi. 

Seda nurun ölümünün ardından ortaya çıkan detaylar ise insanın içini acıtacak türden. 9 yaşındaki kız çocuğunun bulan arama kurtarma ekipleri de çalışan biri, "Kuş gibi hafif olmuştu. Anlatamıyorum, taşların arasına koymuş. Böyle bir vicdan olamaz"  ifadelerini kullandı. Savcılık ise küçük kızın cesedinin karardığını ve kurtlandığını söyledi.

OTOPSİ 6 SAAT SÜRDÜ
Kars'ın Kağızman ilçesi pasta köyünde bir hafta önce kaybolan ve dün ölü bulunan Sedanur Güzel'in cenazesi yapılan otopsinin ardından bugün köyünde toprağa verilecek. Kağızman ilçesinde işlemlerin tamamlanmasının ardından Erzurum'da bulunan Adli Tıp Kurumu Grup başkanlığına götürülen Sedanur Güzel'in cenazesi 6 saat süren otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Nakil aracı ile Kağızman ilçesindeki Devlet Hastanesi morguna götürülen Seda nurun cesedi ilçeye bağlı paslı köyünde bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

CESET KARARIP KURTLANMIŞTI
Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz ilk incelemelere dair açıklamalarda bulundu. Yapılan ilk incelemelerde küçük kızın cesedinin kararıp kurtlanması nedeniyle üzerinde ilk aşamada daha bizi ya da yara tespit edilemediği belirtildi.

BAVULLA MI GETİRİLDİ?
Diğer yandan Seda nurun cansız bedeninin yakınlarında parçalanmış bavul bulundu. Cesedin buraya bavulla getirip getirilmediği konusunun Araştırılacak öğrenildi.

'SEDANUR KUŞ GİBİ HAFİF OLMUŞTU'
Arama kurtarma ekipleri ile çalışan ve Seda nurun cansız bedenini bulan kişilerden birinin yaptığı açıklama ise yürek yaktı. Arama kurtarma ekibinde ki kişi, “Sedanur kuş gibi hafif olmuştu. Adli tıpta her şey ortaya çıkacak. Böyle bir vahşet olamaz. Anlatamıyorum, taşların arasına koymuş. Böyle bir vicdan olamaz.” ifadelerini kullandı.

 

kars kağızman sedanur güzel sedanur güzeli kim öldürdü sedanur güzelin katili kim son dakika son dakika haberi