Savcı'dan Skandal Sözler! Tuvalet İçin Param Yok Diyen Adama "Karını Sat" Dedi

TAKİP ET

Hindistan'da bir bölgenin savcısı vatandaşlara temizliğin önemini anlatmak için halka seslenişte bulundu. Savcının konuşması sırasında her şey normal seyrinde giderken bir vatandaşın 'Param yok tuvalet yaptıramıyorum' sözlerine skandal sözlerle yanıt verdi.

Hindistan’da bir bölgenin savcısı vatandaşlara temizliğin önemini anlatmak için halka seslenişte bulundu. Savcının konuşması sırasında her şey normal seyrinde giderken bir vatandaşın “Param yok tuvalet yaptıramıyorum” sözlerine skandal sözlerle yanıt verdi.

Hindistan’da bir savcının halka seslenişi sırasında söylediği sözler skandal yarattı. Temizliğin önemi anlatmak için vatandaşlara seslenen bir bölgenin savcısı konuşma yaptığı sırada bir vatandaşın “Param yok tuvalet yaptıramıyorum” demesi üzerine “ O zaman karını sat” sözleri ile yanıt vererek şok etti. Skandal bir yanıtla herkesi şok eden savcının bu cevabı ülkeyi karıştırdı.

Kanwal Tanuj isimli bir savcı vatandaşlara temizliğin önemini anlatmak için kürsüye çıktı ve açıklama yapmaya başladı. Fakat ilerleyen sürede bir vatandaşa verdiği cevap ile ülkeyi karıştıran savcı sosyal medyada da büyük tepki gördü.

 ‘NE KADAR FAKİR OLABİLİRSİNİZ Kİ’

Hindistan’ın Bihar bölgesinde meydana gelen olay adeta şok etkisi yarattı. Kürsüye çıkarak halka temizliğin önemini anlatmaya başlayan bölgenin savcısı Kanwal Tanuj kent meydanında yaptığı açıklamaları sırasında yaptığı açıklamalarla olay oldu. Tanuj, “Kadınlarınızın onurunu korumak istiyorsanız temizlik yapın. Ne kadar fakir olabilirsiniz ki?” ifadelerini kullandı.

‘O ZAMAN KARINI SAT’

Bu sözlerin ardından konuşmasına devam eden Tanuj açıklamalarını verdiği örneklerle sürdürürken onu dinlemeye gelen bir vatandaş aniden Tanuj’a seslenerek tuvalet dahi yaptıracak parasının olmadığını söyledi. Bu ifadeye sinirlenen Tanuj ise öfkeli bir şekilde “Eğer gerçekten durum buysa karını sat. Avans denen bir şey var. İnsanlar bu avansı çekip gereksiz bir sürü şeye harcama yapıyor.” cevabını verdi

 

hindistan savcı kanwal tanuj skandal cevap bihar bölgesi karını sat vatandaş sosyal medya