Savaşçı Yörük Haydar Ölüyor Mu, Yörük Haydar Kurtulacak Mı? Haydar Bozkurt'un Oğluna Vedası Ağlattı!

TAKİP ET

Savaşçı Yörük Haydar ölüyor mu sorusu şu anda internet üzerinde binlerce kişi tarafından aranıyor. Savaşçı 53 bölümü ile pazar gecesine damga vururken Yörük Haydar'ın hakkındaki herkes tarafından merak ediliyor. Ayrıca savaşçıda Haydar Bozkurt'un oğluna Vedası geceye damga vurdu herkesi gözyaşlarına boğdu. Peki, savaşçı 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçıda Yörük Haydar öldü mü kurtulacak mı?

FOX TV'de her hafta pazar Akşamları ekranlara gelen savaşçı dizisinin 53 bölümünde izleyenlerin adeta nefesi kesildi. Kurulan hain plan sonrası Yörük Haydar karon tarafından esir alındı. Peki, Yörük Haydar ölüyor mu? Kılıç timi Yörük Haydar’ı kurtarmayı başarabilecek mi? Savaşçı 54 yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YÖRÜK HAYDAR’IN OĞLUNA VEDASI AĞLATTI

Savaşçıda Sarp Levendoğlu'nun hayat var diye Haydar Bozkurt yani Yörük Haydar karakteri bu hafta ayın bir tuzakla ölüme gitti. Haydar Bozkurt'un oğluna yaptığı vasiyeti herkesi gözyaşlarına boğdu. Haydar Bozkurt henüz bebek olan oğluna kendi izinden ayrılmamasını Vasiyet ederken “Ne Mutlu Türk’’üm Diyene” Sözlerini söylediği dakikalarda ise tüyler diken diken oldu. Peki, Haydar Bozkurt öldü mü?

SAVAŞÇI YÖRÜK HAYDAR ÖLDÜ MÜ?

Savaşçı 53. bölüm sona erdi. Dizinin hayranları ise son bölümünü hemen ardından savaşçı 54 bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtını aramaya başladı. Savaşçı 54. bölüm fragmanı ya da yeni bölüm ön izlemesi ile ilgili şu anda hiçbir şey yayınlanmadı. Haydar Bozkurt öldü mü,  Yörük Haydar öldü mü gibi soruların yanıtı da bir süreliğine beklemeye kaldı.