Savaşçı dizisi bitti mi?

TAKİP ET

FOX TV'de yayınlanan Savaşçı dizisinin 2 haftadır yeni bölümlerinin yayınlanmaması izleyicisinin kafasını karıştırdı. Dizinin yayınlanmaması üzerine merakların artmasıyla başrol oyuncusundan açıklama geldi.

FOX TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin 2 haftadır yeni bölümlerinin yayınlanmaması izleyicisinin kafasını karıştırdı. Dizinin yayınlanmaması üzerine merakların artmasıyla başrol oyuncusundan açıklama geldi. Yeni bölümleri 2 haftadır ekrana gelmeyen diziyle ilgili açıklama yapan Berk Oktay, dizinin oyuncuların da boyunu aşan bazı durumlar sebebiyle bir belirsizlik sürecinde olduğunu ifade etti.

Savaşçı Dizisi Neden Yayınlanmıyor?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı’nın 2 haftadır yeni bölümleri yayınlanmıyor. Dizinin sevenleri yeni bölümlerin yayınlanmaması üzerine konuyu araştırmaya başladı. Dizinin başrol oyuncularından Berk Oktay, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak dizinin geleceği hakkında bilgi verdi.



Belirsizlik Sürecinde

Dizinin oyuncuların da boyunu aşan bir durumdan dolayı belirsizlik sürecinde olduğunu söyleyen Oktay, dizinin izleyicisiyle yeniden buluşması için kendilerinin de oldukça sabırsızlandığını söyledi. 

Stok Bölümleri Ekrana Gelmişti

Savaşçı dizisinin Mart ayı öncesinde çekilen 3 stok bölümü ekrana gelmişti. Yeni bölüm çekimlerine henüz başlanmayan dizinin geleceği ise izleyici tarafından merak edilmeye devam ediyor.

Yayın Akışında Yer Almıyor

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği Savaşçı dizisinin başrollerinde Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin, Müjde Uzman ve Yeliz Akkaya gibi isimler yer alıyor. Son olarak 2 hafta önce Pazar akşamı 99. bölümüyle ekrana gelen dizinin 2 haftadır FOX TV yayın akışında yer almaması kafaları karıştırdı. Dizinin yayınlandığı Pazar akşamı ise kanalın yayın akışında Öğretmen dizisi yer almaya başladı. 


 

savaşçı fox tv