Savaşçı 64. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Savaşçı Selçuk Öldü Mü?

TAKİP ET

Savaşçı 63 bölüm bu akşam Star TV'de yayınlandı ve izleyenlerin ekran başına kilitledi. Kılıç Timi Selçuk astsubayı kurtarmak için büyük bir mücadele verdi. Peki, Savaşçı Selçuk öldü mü? Savaşçı 63. bölümde neler oldu? Savaşçı 64. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

FOX TV'de bordo berelilerin teröristlerle Amansız mücadelesini anlatan dizi savaşçı 63. bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Kağan yüzbaşı ile Kılıç timi bir kez daha teröristlerle karşı karşıya kaldı. Timinin tuzağa düştüğünü öğrenen Kopuz Albay ise bölgeye hemen başka bir tim daha çıkardı. Ancak bütün bu gelişmeler yaşanırken Selçuk ile irtibatım kopması herkesi şok etti. Savaşçı Selçuk, Teröristler tarafından ele geçirildi. İşte Savaşçı son bölümde yaşananlar ve savaşçı 64 bölüm fragmanı...

SAVAŞÇI 63. BÖLÜM ÖZETİ

Savaşçı dizisi 63. bölüm ile bu akşam bir kez daha izleyenlerin karşısına çıktı. Fox TV'nin Fenomen dizisinde geçtiğimiz hafta büyük bir fox yaşanmış ve 1 hafta boyunca izleyenler savaşçı Selçuk öldü mü sorusunun yanıtını aramıştı. Kılıç timi teröristlerin eline düşen Selçuk’u kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Ancak Selçuk astsubayın Durumu hala netlik kazanmadı. Kopuz Albay, Selçuk'un kurtarılması için bölgeye bir tim daha sevk etti. Kılıç timi kaybettiği askerini geride bırakmak istemiyor.

SAVAŞÇI 64. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Savaşçı son bölüm reytinglerde yine zirveye oynarken son bölümünü hemen ardından dizinin hayranları savaşçı 64 bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtını aramaya başladı. Savaşçı yeni bölüm fragmanı ne yazık ki henüz yayınlanmadı.

savaşçı 64 bölüm fragmanı Savaşçı yeni bölüm fragmanı Savaşçı son bölüm savaşçı 63. bölüm savaşçı dizisi 64. bölüm fragmanı savaşçı dizisi selçuk öldü mü savaşçı selçuk öldü mü