Savaşçı 61. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Savaşçı'da Heyecan Yine Dorukta

TAKİP ET

Fox TV ekranlarında pazar gecelerine damga vuran dizi Savaşçı 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Her bölümü ile ayrı bir Heyecan ve aksiyon yaşatan aynı zamanda izleyenlerin Birliği duygularını kabartan dizisinin son bölümünde neler oldu? Savaşçı son bölüm neler yaşandı? Savaşçı 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fox TV Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'de izlenme rekorları kıran dizi Savaşçı her hafta yeni bölümleri ile izle yerlere büyük heyecan yaşatıyor. Savaşçı son bölüm Bu akşam yine izlenme rekorları kırarken, Savaşçı 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı aranmaya başlandı bile. Peki, Savaşçı 60. son bölümde neler yaşandı? Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?  Savaşçı 61. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaşçı son bölüm ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Dizilerin ara verdiği 3 haftalık tatil boyunca Büyük bir merakla beklenen Savaşçı 60. bölümde Bahtiyar Yüzbaşı Karabağ'da büyük tehlikede. TİM, Karon’un Karabağ gittiğinde haber alır almaz hemen harekete geçti ancak Düğünden önce Bahtiyar yüz başına Karon ulaştı. 
Ayrıntılar Gelecek…

 

Savaşçı 60 Savaşçı 60. bölüm Savaşçı 61. bölüm fragmanı Savaşçı 61 savaşçı son bölüm savaşçı fragman savaşçı dizisi savaşçı bahtiyar