Savaşçı 55. Yeni Bölüm Fragmanı - Yörük Haydar Bozkurt Öldü mü, Kurtulacak Mı?

TAKİP ET

Savaşçı 54. son bölüm ile bu akşam yine izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başardı. Kılıç timi Suriye'de Haydar Bozkurt'un Düşmanların elinden alarak Türkiye'ye getirdi. Fakat ağır yaralı olan Haydar Bozkurt'un durumu ciddi. Peki Savaşçı 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı Yörük Haydar öldü mü? Savaşçıda Haydar Bozkurt kurtulacak mı?

Fox TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Savaşçı 54. son bölümünde bu akşam yine nefes kesti. Heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümüne izleyenlerin karşısına çıkan savaşçı da en çok merak edilen soru Haydar Bozkurt öldü mü oldu. Kılıç timi Haydar Bozkurt'u ipten almayı başardı. Yörük Haydar ağır yaralı olarak Türkiye'ye götürülürken Kılıç timi ise onu bu hale getirenlerin Peşine Düştü. Peki, durumu kritik olan Yörük Haydar kurtulacak mı? Savaşçıda Haydar Bozkurt ölüyor mu? Savaşçı 55 yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SAVAŞÇI 54. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaşçı 54. bölümde Selçuk ateş etti ve Haydar'ın boynundaki ipi vurdu. Kurduğunun farkında olmayan ve Haydar’ı vurduğunu zanneden Selçuk sinir krizi geçirirken Kağan Yüzbaşı hemen Haydar'ın tutulduğu yere koştu. Kağan Yüzbaşı yaptığı Kalp masajı ile Haydar’ı hayatta tutmayı başarırken bölgeye helikopterler gelmesi konusunda sorun çıktı. Fakat Kılıç timi her şeye rağmen bölgeye helikopteri indirdi ve Haydar Yüzbaşıyı Ankara'ya nakli etmeyi başardı. Türk Birliği askerlerinin de desteği ile bölgede Karon’un yakalanması için çalışmalara başlayan Kılıç timi, Haydar'a bunu yapanların hesabını sormak istiyor. Hastaneye kaldırılan Haydar'ın ise Durumu ağır. Peki, Yörük Haydar kurtulacak mı? Savaşçıda Haydar Bozkurt ölüyor mu?

SAVAŞÇI 55. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Savaşçı 54 son bölümün ardından dizinin sevenleri internet üzerinde savaşçı 55 yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtını aramaya başladı bile. Henüz Savaşçı 55 bölüm fragmanı yayınlanmadı.

 

Savaşçı 54. son bölüm Savaşçı 54 Yörük Haydar kurtulacak mı Savaşçıda Haydar Bozkurt ölüyor mu Yörük haydar öldü mü Savaşçı 55 bölüm fragmanı Savaşçı 55. bölüm fragmanı