Şarkıcı Sıla İlk Kez Konuştu ve 'Ağıt Yakıyordum' Dedi

TAKİP ET

Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü yönündeki iddiaların ardından videoları yayınlanan şarkıcı Sıla o görüntüler hakkında ilk kez açıklama yaptı.

Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü yönündeki iddiaların ardından videoları yayınlanan şarkıcı Sıla o görüntüler hakkında ilk kez açıklama yaptı. 

Ahmet Kural ile şarkıcı Sıla arasında ikinci kez şans verdikleri ilişkileri kötü bir sonla bitmişti. Bunun üzerine Sıla adliyeye giderek ünlü oyuncudan şiddet gördüğü iddiaları ile şikayetçi olmuştu. Şikayetinin ardından dakikalarca alkollü olduğu bir gecede Ahmet Kural'ın kendisini öldüresiye dövdüğünü açıklamıştı.

Ünlü oyuncu Ahmet Kural ise verdiği ifadelerde ve yaptığı açıklamalarda şiddet iddialarının kesinlikle gerçeği yansıtmadığını ifade ederken tamamen iftiralardan oluştuğunu dile getirmişti. İkili arasında dava süreci devam ederken mahkeme tarafından ortaya atılan uzlaşma fikri Sıla tarafından kesin bir dille reddedildi. 

'AĞIT YAKIYORUM' DEDİ

Olayın ardından Kanal D haber Sıla'nın olaydan 18 saat sonra çekildiği iddia edilen videoları yayınladı. Videolarda keyfi yerinde görünen ve arkadaşları ile birlikte şarkı söyleyen Sıla'nın darp izlerinin görünmediği iddia edilmişti. Ancak dikkatli bakıldığı zaman morlukların olduğu açıkça görünüyordu. Bu görüntülerin hemen ardından ünlü şarkıcı sessizliğini ilk kez bozdu. Açıklamalarında 'O görüntülerde psikolog arkadaşımda var ve beni teselli etmek için geldiler. O anları sosyal medyasında paylaştı. Sonra sildi ama sanırım hemen almışlar. Ben şarkıcıyım. İyi günde kötü günde şarkı söylerim. Orada ağıt yakıyorum' ifadelerini kullandı. Görüntülerde eğlenmediğini aksine feryat ettiğini belirtti. 

sıla ağıt açıklama video