Sarıyer'de silahlı çatışma! 1 kişi öldü 1 kişi ağır yaralı

TAKİP ET

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde oto galeride buluşan 3 kişi arasında henüz belli olmayan bir sebepten kavga çıktı. Silahların çıktığı kavgada, kafasından vurulan 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi ise ağır yaralandı. 

NTV'nin yapmış olduğu habere göre, olay, akşam saatlerinde Zekeriyaköy Mahallesi, 1. Cadde üzerinde yer alan bir oto galeride yaşandı. 

Galeride buluşan 3 kişi arasında henüz belli olmayan bir sebepten tartışma yaşandı. Kısa sürede içerisinde tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine, kafasından vurulan Ferhat Yeşilkaya olay yerinde yaşamını yitirirken, Bedirhan Pamuk ise olayda ağır yaralandı. İki kişiyi silah ile vuran saldırgan olay yerinden kaçtı. 

1 KİŞİ AĞIR YARALI 

İhbarın ardından olay yerine çok sayıda Jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. Olay yerinde sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemesinde Ferhat Yeşilkaya'nın yaşamını yitirdiğini tespit ederken, ağır yaralı olan Bedirhan Pamuk ise, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Pamuk’un durumunun ağır olduğu ifade edildi. 

SALDIRGAN SİLAHINI BIRAKIP KAÇTI 

Jandarma ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemesinde, saldırıda kullanılan silahı galeride buldu. Yaşamını yitiren Ferhat Yeşilkaya'nın cenazesi otopsi yapılmak için Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Ekipler saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. 

İstanbul istanbul sarıyer Sarıyer oto galeri